Oznurkk happybaby123 son 30 gün inşallah 😍 Mart 5-6 arası doğacak benimki. Başta azıcık erken doğsun hatta sevgililer gününde doğsun istiyordum şimdi dua ediyorum gününde doğsun diye çünkü babası 5 günlüğüne farklı şehre gidiyor . Allah korusun onsuz doğurmayı hayal edemiyorum. 🥺 Sezaryense bence 39+0 en geç 😂
duygu_ozgenc happybaby123 ayniyiz canim 31+4 olduk ikinci gebeligim ilk oglum 40+3 te geldi buda sanki gelmek bilmiycak gibi ya bakalim hayirlisiyla gelsinler insallah
Sinem_20 happybaby123 32+6 sezaryen olduğu için 15 mart doğum olcakti ama bugün suyumun fazla olduğunu öğrendim erkende olabilir bilmiyorum😐
Yusuf_alpin_annesi 33+5 şuan uygulamaya göre Mart in 20 sini gösteriyor Ama 38haftaya Kadar bile beklemiycek sanirim
eelliiff1 Yusuf_alpin_annesi Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin canim, peki 38i bulmayacak sanirim niye dedin
Momydemet Yusuf_alpin_annesi canım ben de 34+1 im . Benimki de 38 i beklemicem sanırım 😪 sancılarım oluyor. Allah yardımcımız olsun 🙏🏻
eelliiff1 happybaby123 bende Doktor banada 9 mart dedi 8mart iss benim dogum gunum bakalim hayirlisi, benim icimde erken dogum olacak gibi bir his var bekliyoruz kizimizi hayirlisiyla 😇🙏🏻
Yusuf_alpin_annesi eelliiff1 yalancı sancılar ve ağrılardan dedim inşallah herkez sağlıklı bisekilde kucagina alır bebegini
mutluanneee Feyzaveannesi bende 33. 6 dayim dah hic bisey hazir degil bugun detarjanini ala bildim yikayip utuleyip hemen yerlestirecegim ne olur olmaz cogu kisye gore cook gec kaldikk🤭
Feyzaveannesi mutluanneee Yıkayıp ütüleme Faslı çoktan bitti bende. Çünkü evime gelen herkes bebek kıyafetlerini görmek istiyor ve yıkanmamaş olduğu için herkes bol bol elliyordu 🤦🏻♀️. Bende göstermek istediğim insanlara gösterdim Zaten arkadaşlarıma falan sonra yıkayıp ütüledim. Şimdi isteseler bile kimse elleyemez 😂. Bi çantayı hazırlamak kaldı
Rabia_678 happybaby123 37+5 oluyor ama benim bebiş 1 hafta önde gidiyor 38 olarak gözüküyor ultarasonda canım 🥰❣️
Hilalsntrk94 Biz de 33+2 olduk. 23 Mart olarak görünüyo şimdilik normal olursa ki umarım normal olur. Sezeryandan çok fazla korkuyorum. Allahım her şeyin hayırlısını versin hepimize inşallah. Herkesin kolay sağlıklı doğumları olsun ❤
BesteKc happybaby123 ben de 31+4 üm bugun aynıyız seninle 🤍🤍 ben de sezaryen olacağım ama tarih konuşmadık daha doktorla. Sizin belli mi kaçında alınacağı