Armess_loya Cotanakk sarımsak yakıcıdır dikkat edin bence göz en hassas yerdir. sonuç da kaş yaparken göz çıkartmayın🙈🌸 demli çayla tapon yapabilirsiniz, ama en temiz sonuç doktorun vereceği krem olucaktır 🌸🤗
Aytull Cotanakk TERRAMYCIN göz için olanları var eczaneden alabilirsin. Harici olduğu için zararı olmaz
nisanuruzun Cotanakk bende de ara ara oluşuyor doktor iki tane damla ve bir tane krem verdi sonrasında tekrarlarsa çayın çöpünü pamuğa batırıp gözüme sürmemi söylemişti doktor o şekilde geçirmiştim
Hakiko Steril gazlı bezi ağzı kapalı kapta 10 dk kaynatın ılıklaştığında ellerinizi sabunla güzelce yıkayıp o bezle silin gözünüzü iki güne geçer çok kötüyse antibiyotikli damla ya da krem verir dr geçmiş olsun
Hakiko Cotanakk Terramycin Göz için olan krem veriliyor ya da genta damla veriliyor ama doktor vermeden kullanmak doğru olmayabilir
Ozlemyeni Cotanakk demli sicak caya(sadece dem) buyuk bi pamuk batirip sıkıyorum.hafif sallayip sogutup gozume koyuyorum.kaptaki cay soguyana kadar surekli yapiyorum. O gunluk sisligini aliyo