Kızlar geçen hafta vücut ağrısı, sıtma sebebiyle ne olur ne olmaz diye test verdim pozitif çıktı. Hemen doktorumla iletişime geçtim daha doğrusu doktorum çok yoğun olduğu için asistanıyla konuştum. 32 haftalık gebe olduğumu ve covid pozitif olduğumu herhangi bir ilaç veya kan sulandırıcı kullanmam gerekir mi diye sordum. Oda bana telefondan herhangi bir kan sulandirici kullan diyemeyiz yoğun öksürük, nefes darlığı gibi şikayetlerin olursa dahiliyeye git test yaparlar ona göre ilaç verirler dedi. Bebeğin hareketlerini takip et aşırı kasık ağrın olursa gel dedi. Benim sadece test verdigim gün ağrım vardı sonrasında ne vücut ağrısı ne ateş ne öksürük ne nefes darlığım oldu sadece gripte olduğu gibi burun akıntısı oldu. Yarın karantina bitiyor ben yinede cuma gününe enfeksiyon bölümünden randevu aldım. Eğer pıhtılaşma varsa covid bittikten sonra kanda belli olur mu? Gec kalmış olmaktan korkuyorum ama kendimide çok iyi hissediyorum 2. Doz biontek aşım var belkide o yüzden kolay atlattım. Yardımcı olursanız çok sevinirim 😊