euphoria123 Anneler merhaba Sultanbeyli çevresi önerebileceğiniz doktor ve hastane var mıdır? Ve yaptırdığınız zaman ki fiyatları rica etsem bir kaç yerden fiyat aldım ama doktorları konusunda emin olamadım şimdiden teşekkürler..🤩
Nuraymehmet Bende kartaldayım az once bi yerle gorustum maltepede 1250 tl fiyat verdi.hem prof hem perinalotog istanbuldaki en iyi 10 perinaltogdan biriymis
Nuraymehmet Zoom15 herseyi yazip ismini yazmamışım cem turan.. smdi bagdat caddesinde bi yerle daha gorustum zeki sahinoglu orasoda nakitte 750 dedi zeki beyde perinatolog..bn smdi ikisi arasnda kaldim yorumlara gore hareket edicem
Zoom15 Bende medicana Ataşehir hastanesine sordum 1235 TL dediler profesörmüş yapacak olan doktor ama ismini almayı unuttum öğrenirsem bende yazarım
telaslianneee Hem Zeki bey’e hem Erbil bey’e gitmiş ve doğum yapmış bi anne olarak kesinlikle Erbil hocayı tavsiye ederim 🥰
Dilaninaann Pendik’te tıp merkezinde yaptırdım 450 TL verdim kaçıncı haftadasın bilmiyorum ama Pendik eğitim araştırma hastanesinde ücretsiz oraya gidip randevu alarak yaptırabiliyorsun 2 3 hafta kadar önce gidersen dolmadan daha rahat randevu alabiliyorsun