1ayzaannesi Kızlar merhaba, 37+4te yarın doğumum var. Haftası ve gelişimi normal dedi doktorum. Bu haftada doğurupta bebeği küveze giren var mı? En çok bundan korkuyorum 😔
asyaninanneyim 1ayzaannesi 37+3 normal dogum yaptım 12 günlüğüz gayet sağlıklıyız benimki 2 hafta önden gidiyordu
1ayzaannesi Bebek0 canım 3 kilo bebiş. Plasenta yaşlanmam olduğu için doktor bekletmemizin bir anlamı yok alalım dedi. O yüzden yarın gidiyoruz.
Mylove 1ayzaannesi Benimkine 3600 dedi 3030 doğurdum pek güvenme kgsuna umarım sağlıklı sıhhatlidir bebis ikinize de bisey olmasın benimkinin sarılığını farketmemişlerdi zayıf olunca sarılık olma ihtimali ver dikkat et sen dr la konuş
1ayzaannesi asyaninanneyim bizde önden yada geriden gitme yok. Haftasında gidiyor. Önden gitse aslında böyle bir endişe de yaşamazdım belki. Ne büyük bilinmezlikmiş hamilelik ve doğum. 😔 kaç kilo doğmuştu bebişiniz pekii
Tugcek asyaninanneyim normal doğum basım oldu sancı mı geldı suyunmu acaba ben ılk dogumumda 40. Haftada sancım olmadıgı ıcın sunı sancı ıle normal yaptım sımdı kendı sancımı beklemek ıstıyorum ama
Bsradogn asyaninanneyim bende 37+4 de doğurmak istiyorum sevgililer gününe denk geliyor 😅 acaba nasıl oldu sizin doğum erken gelmesini nasıl sağladınız yardımcı olur musunuz
Tugcek Tugbaaomer normal doğum basım oldu sancı mı geldı suyunmu acaba ben ılk dogumumda 40. Haftada sancım olmadıgı ıcın sunı sancı ıle normal yaptım sımdı kendı sancımı beklemek ıstıyorum ama
Tugbaaomer Tugcek çatı muayenesi olduğumda baskı hissettim dedi doktorum ertesi güne çağırdı sabah gittiğimde açılmam vardı o şekilde yatışım yapıldı suyumu onlar patlattı suni sancı da takıldı tabi
asyaninanneyim Tugcek nişanım geldi 5 dk sonra suyum boşaldı ama benim 34. Haftadan bu yana acılmam vardı ve ben normal dogum yapmak icin herseyi denedim acılmayı arttırdım
Tugcek asyaninanneyim yaaa neler yaptın acaba benımde hıc acılmam yoktu sancım yoktu sımdı yıne 40 haftaya kadar bekleyıp sunı yapmak ıstemıyorum ınsallah kendı sancım gelır dıye beklıyorum henuz 33 haftalıgım da
minikprensesimm 1ayzaannesi kuzum geçen sene 13 Mart da kızım erken geldi 37+5 di 2500 kg doğmuş cok şükür küveze felan almadılar.yarın sabah ikinci kızımı kucağıma alacağım insallah hayırlısı ile suan da 37+5 iz 🥰🙏🏻İnsallah bu miniğim de girmez küveze herşey Allah’tan rabbim bizim ve bütün gebelerin bebeklerin yardımcısı olsun insallah 🥰🙏🏻
1ayzaannesi minikprensesimm ay inşallahhh inşallahh 🙏🏽♥️ Rabbim kavuştursun bizi bebeklerimize inşallahh ♥️ İnşallah ertesi gün birlikte dönerim bebeğimle 🙏🏽
Serpil35355 minikprensesimm ayyy maşallah inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız bende sizin gibiyim geçen yıl mart 26 da oglumu kucağıma aldım hemen hamile kalmışım şuan tam 35 haftayiz kızım olucak darısı bana artık hayırlısı ile atlat doğumunu 🤲🏻🤲🏻
Serpil35355 1ayzaannesi canım benim bir önceki doğumum da 37+5 te oldu sancım geldi ilk doğum sezeryan olduğu için doktorum apar topar sezeryana aldi 3200 doğdu oğlum hiç korkma 36 haftadan sonra doğan bebeklerde nadir olur küvez
minikprensesimm 1ayzaannesi inşallah kuzum bende aynı şeyi düşünüyorum olumlu düşünelim olumlu olsun 🥰🥰ben geçen sene zorunlu sezeryan oldum suan kızım 10 ay 17 günlük tekrar hamile kaldım ve yarın yine zorunlu olarak sezeryan olacak bakalım insan ilk gibi heyecan yapıyor valla hayırlısı artık 🥰🙏🏻
minikprensesimm Serpil35355 coook teşekkür ederim kuzum sana da maşallah rabbim sağlıcakla kavuştursun inşallah 😍🙏🏻