eusl Elfcm Çok güzelmiş aşırı para harcamak istemiyorum kapı süslerini bu tür hatıra kalsın diye daha uygunları mantıklı geliyor
Momydemet eusl Canım biz kendimiz yaptık,gelin çiçeklerim vardı,onları kullandım. Kasnak evde vardı,sadece altına tül ve pleksi ismini aldım,bana 27,5 TL ye mâl oldu. Çiçeklerin rengi biraz koyu ama içime sindi yine de
eusl Momydemet çok güzel olmuş gerçekten ellerinize sağlık gayet uyguna da gelmiş sizin bu yaptınığınızın aynusına 250 TL diyorlar
Momydemet eusl evet canım mutlugunsusleri diye sayfa var orda çok pahalı,biz de idareten bir şey yaptık. İleride kullanmayın zaten 🙂 fotoğraf çekiminde kullanırız
eusl EgesMomm bir sürü malzeme sayfası mesajlara oldukça geç dönüyor lardo hasarı bizi ilgilendirmez diyor günlerdir verimli cevap alamadım
Edaliko eusl canim hemen ciceksepetine bak isimli ahsap tarzda çok güzel bir ürünü 40 tl ye yaptırdım kargo ücretsiz hem kız hem erkek için var . Bir gün sonra da geldi hemen . çok da beğendim. Bende senin gibi 200 ler 300 leri görünce şok oldum ve modeller de bi rbebek kapısı için çok abartı gereksiz bu dediğimi daha sonra kapısına asarım abartı durmadigi için beni rahatsiz etmez .kapı için bir de tül alıp hastaneye aştık mi tamamdır hiç gerek yok yani bu piyasada 300 tl ye bir kapı süsü almaya
KubraKocakaplan Demongun11 Dolap uygulamasından yaptırdım sayfasının adı @makromegedesign bu şekilde instagram sayfasıda var oda @makromege.desing şeklinde
Edaliko eusl https://www.ciceksepeti.com/yeni-dogan-erkek-kiz-bebek-pembe-veya-gri-renkli-kapi-susu-kcm54758415 linkine baktım şimdi canim . Gorselden daha canli bir pembe ben çok memnun oldum .Ben 40 a qlmistim 50e de alinir bence mqkrome gibi bebek için ağır durmasindan bu daha iyi bence
DogaCanan eusl ay nerden buldunuz malzemeleri? Hangi siteden neler alınmalı? ben de evde yapmak istiyorum😓
DogaCanan Merveonay yaptığınızı foto atsanız bize de fikir olur. İsimli kasnağı nerden aldınız acaba?
Merveonay DogaCanan fotoğraf nasıl atılıyor paylaşırım tabi isimli kasnak internette hazır var direk ama ben normal kasnağa yapıp pleksi isim sipariş ettim
Merveonay DogaCanan https://resimyukle.io/r/U0v7w6WB5z pleksi bugün geldi henüz fırsatım olmadı tam ortaya isim yapılacak belki vaktim var bir kaç ekleme daha yaparım