Girlpower Kızlar duvarları sileyim dedim internette bulaşık deterjanı diyodu alaca bulaca oldu hep nasıl geçer veya geçer mi 😕
Aysee_35 Girlpower bende bekleyeyim. Benim duvarda geçen sene boyadım beyaza resmen is oldu petekler mahvetti. Kapkara duvar
Elika0 Girlpower boyayı kaldırdın büyük ihtimalle canım silinebilir boya değildiyse ve sildiysen öyle oluyor benimde öyle oldu geçmiyor 🤷🏻♀️
ezgi0901 Girlpower canım duvarlar isli ve kirliyse silerek onu daha da karıştırmışsın ve arıtamamışsındır kirini. Üst üste defalarca silersen geçer, eğer çok isliyse silmekle arınmıyorsa mecbur badana yapılcak
Saliha03 Girlpower Bende Bulaşık tableti ile sildim tertemiz oldu acaba silinecek bi boya mı değildi ki
esmer3 Aysee_35 cifle sil canım biz isli küflü duvarları hep cifle sildik sonra duru bezle cifini sildik biraz yorucu oluyor ama tertemiz oldu duvarlar Fotoğrafını çekmiştim o zaman
Girlpower ezgi0901 canım bizden önce merkezi sistem varmış sonra doğalgaza çevrildi biz taşınınca kalorifer is yapar mı ki
ezgi0901 Girlpower yapar tabii, soba yanmış gibi hemen olmaz ama zamanla kalorifer de is yapar çok, bir de bakınca çok kirli gibi durmayabilir ama silince böyle karmakarışık olur arıtamazsan
Girlpower Saliha03 vallahi daha önceki evimde de siliyodum hiçbişey olmuyordu şimdi canım çıktı yine de geçmedi 🤦🏻♀️🤷🏻♀️
ezgi0901 Girlpower ahahaha o daha çok zorlar küçük diye, normal bezle defalarca sil. Bir kez annem öyle bişeye kalkıştı dükkanı silmeye kalktı, 3-4 silmeye dahi arınmadı sonra mecbur badana yapıldı umarım öyle olmaz😂