Hatunnn Duruu inanmiyrdum ama yengm hic bugune kadar yanilmadidgini soledi banada yapti yanilmadi ama bn inanmamistimm:)
Glstn Duruu inanır gibi oldum 😂Çünkü doğru çıktı.Ama bu bir tesadüf de olabilir 😊Hatta 2. Ve 3. Çocuk için de yaptı.2.erkek 3.Kız olacak dedi.1. Ye kız dedi ve tuttu😂
Yagmurkcr97 Yüzük falı mı bilmiyorum, ama yüzüge iplik bagliyosun, onu karnina tutarken bi yana dogru gidiyo falan, onu denedm öylesine, ama doğru çıkmadı yani
Duruu Yagmurkcr97 doğrumu baktınız acaba? Genelde doğru çıkıyor çevremde birde avuç içine bakılıyor diye duydum ben🤗
Hatunnn Duruu ikisinide yaptilar ikisinde de kiz cikti, hatta kac tane cocugun olcaginida yapiyorlar ondada 1 tane cikti oda dogru olabilir tup benekle oldu buda bidahasi olmicak muhtemelen😀😀
Duruu tugbaninmucizesi insan şaşırıyor tabi Ama etrafımdakilere tuttu ilginç bi şekilde😆 İlk cocuum kız tuttu ikinciye hamileyim erkek cıkıyo ama doktor kıza benzetti
Duruu Glstn her iki ele bakıncada aynı çıkması da değişik bir tesadüf eğlenceli 😅umarım doğru çıkar bendede