Civcivim000 Yzaman aaa ne saçma muayeneye gelen hastaya bunun bilgisini nasıl vermezler şaka gibi 😀 senin 2.olmasının tesellisi var en azından benim ilk nolcak bilmiyorum,😀doktor motive etmiş ne güzel inşallah dediği gibi senin için😀
Isameryem Civcivim000 gerçekten ikinci doğum ilke göre daha kısa sürüyor benim şu an 3.arada 11 yıl var buda kolay olurmu acaba beni düşündüren arada 11 yıl olması
Yzaman Isameryem Ayyy inşallah öyle olur ilk kızım da çok ağrı sızı çekmedim ama her doğum farklı oluyor diyorlar ya acaba bunda kötü olur mu diye düşünmeden yapamıyorum sizin ara uzunmuş ama evdeki heyecan çok güzeldir 11 seneden sonra eve gelecek olan bir minik ayyy 🥰🤗
Yzaman Isameryem Valla ben de uğrayabileceği mi sanmıyorum ama 2 3 arkadaş edindim buradan onlara doğurdum haberini verip çıkarım heralde biri 4 yaşında biri yenidogmus bebekle anca bu kadar olur 😁
Civcivim000 Isameryem aleyküm selam sağolun siz nasılsınız? Benim var birazcık daha 36 haftalığım. Salı günü kontrole gidicem
Isameryem Civcivim000 bende iyiyim sağolun ufak ufak ağrı ve Arada ufak sancı gelip gidiyor benim, her an doğum başlar diye bekliyoruz
Civcivim000 Isameryem ayy hadi hayırlısı inşallah sağlıkla kolaycana doğurup aalın kucağınza inşallah 🤲😊 toparlayınca yorumlarınızı paylaşırsanız fırsatınız olup iyi olur bize de😀 ben de çok düşünmemeye çalışıyorum valla kafa yorarsam stres olurum diye sanki hiç doğurmayacak gibi takılıyorum şuan😀
Gulsumelif Isameryem merhaba beylikdüzü devlet hastanesinde şimdi gidilse doğum olabiliyor mu yani acil olarak var mı peki
Isameryem Civcivim000 bakalım gelecekmi hanımefendi bu arada göğüs kremi araştırıyorum fikriniz varmı
Civcivim000 Isameryem benim bekarlıktan beri kuru çatlak göğüslerim dert etmemiştim hamile kalana kadar😀sonra doktora sordum bana mustela nın göğüs ucu kremini önerdi onu aldım mucize yaratmadı ama toparladı yine de ben pek düzenli kullanmadım açıkçası ondan belki de
Civcivim000 Isameryem valla gümüş kapak diyorlar onun için ama bilemedim ben almadım para veresim gelmedi ona😀
Isameryem Gulsumelif evet gidebilirsiniz tabiki lakin nöbetçi çocuk doktoru olmayınca başka hastaneye sevk etme durumları da oluyormuş ne kadar sıklıkla bilemiyorum
Gulsumelif Isameryem hastaneyi aramıştım acil kadın doğum var mı diye yok dediler o yüzden sordum sizede 🙃