55alp34 valla bilmiyorum ki anlamadım,doktor bizim ekibimiz yeterli değil suni sancıda dğzenli takip etmek için orda bulunması sabit bulunması gereken biri olması gerekiyor bizim ekip yeterli değil kanuniye veya başakşehire yönlendiriyoruz başakşehir daha iyi bi hastane dedi acilden girer günün geçtiğini söylersin dedi kafam karmakarışık oldu ya hazırlıksız yakalandım resmen bi de bana istersen burda Sezaryen ayarlayalım istersen bekle gidip orda suni dene diye seçenek sunması hepten karıştırdı kafamı keşke doğmazsa burda direkt suniyle başlatırız olarak söyleseydi öyle olsaydı bu şekilde inanılmaz kafam karıştı müthiş başım ağrıyor eve geldik zaten Sezaryen için bi işlem falan yaptırmadım kafam allak bullak kilosunu da söylemedi ya ben de aksilik sormayı unuttum sonradan aklıma geldi valla normalde hiç hiç bir şey hissetmiyordum ama bir kaç gündür çok hafif regl sancısı yokluyor iki gündür de alt karnımda bi ağrı var bi umut diyorum gelecek mi acaba karnım da tamamen inmemiş ama normale göre inmiş biraz bugün gören herkes öyle dedi dua ediyorum pazartesi ye kadar kendiliğinden gelse keşke diye ama bilemiyorum ki nolcak müthiş stresliyim :( mübarek gün Allah ım sağlıkla hayırla kendiliğinden doğumun başlamasını nasip eder inşallah kendim bir seçim yapmak zorunda kalmak istemiyorum valla korku geldi bana bi andaü