Civcivim000 Asyafatos maşallah evet sizin için mantıklıymış doğumunuz zaten planlı olacağı için. İnşallah bize de iyiler denk gelir duadan başka yapabilecek bir şey yok şuan😀hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 😊
Civcivim000 Yzaman teşekkür ederim bugün 37+1 valla iki üç gündür çok fenaydım karnım taş gibiydi nefes alamıyordum mide yanmalarım coşmuştu falan bugün daha iyiyim sadece çok bitkin yorgun hissediyorum eve falan bakamıyorum işlerim yarım kaldı onun dışında doğuma dair hiç bir belirtim yok karnım düşmüş mü diye bakıyorum bazen bi tık düşmüş gibi bazen yok bana öyle geliyor gibi takılıyorum böyle yat yuvarlan😀sizde durumlar nasıl bebiş nasıl
Yzaman Civcivim000 sen iyi ol da evi boşver yapılır onlar sonra 😁 son zamanlar yeri daralinca rahat vermiyor artık anneye 😊 zamanın da sağlıkla gelsin biz 13 günlük olduk iyiyiz şükür sarılık değerimiz düştü hastaneye yatmadan şansımıza doktorumuz da iyi çıktı hep kontrole çağırdı çağırıyor da hala hiç bırakmadı
Isameryem Civcivim000 doğumhane de sorumlu olarak doktor var ama doğumu ebe yaptırdı ziyaretçi kısmını pek bilmiyorum ben tek kişilik odada kaldım eşim de girdi Dr izin verdi tabi hastanede çalışan arkadaşımın olması hasebiyle
Civcivim000 Isameryem hmm anladım iyi olmuş sizin için eşinizin de alınması, bakalım bize de insaflı birileri denk gelir de izin verirler belki😀 nasılsınız bebeğiniz nasıl her şey yolundadır inşallah
55alp34 Isameryem doğum sürecin nasıl geçti canm herkes tek kişilik odalarda mı kalıyo bide sehtap hanm geldi mi doğuma doğm dikşni ebe mi atyo yoksa doktr geliyo mu canm bide refakatçi olarak bayan olması şart mı acba odalar tek kişilkse eşe izin verirler mi k. Bkma çok soru sordm sanki çenem düştü 🙊🙊😂 bu arada bebiş nasıl ikinizde iyisinizdir inşallh 🙏 🙏
Isameryem Civcivim000 bebeğin sarılığı yükseldi 3 gündür tahlile gidip geliyoruz onu sıkıntısı var yoksa iyiyiz elhamdülillah
Yzaman 55alp34 herkes tek kişilik odalarda kalmıyor belki o gün şansına o oda vardı yada arkadaşı ayarlamıştır benim odam iki kişilikti ama tek kaldık diğer yatak da annem yatmıştı 😁
Isameryem 55alp34 doğum süreci uzun sürdü ama geçti elhamdülillah doğuma doktor girmiyor ebe yaptırıyor doğumu nöbetçi dr her kimse o resmi olarak takip ediyor sadece doğum hane de odan tek kişilik doğum Bitince bir bayan refakatcı alıyorlar erkek yasak servisde odalar 2 kişilik yine bayan refakatcı lazım erkek yasak bebeğimin sarılığı yükseldi onun için 3 gündur hastaneye gidip geliyoruz
Isameryem 55alp34 dikişi ebe atıyor kendi doktorun gelmiyor doğuma sadace nöbetçi dr resmi olarak takip ediyor herseyin le ebe ilgileniyor
Civcivim000 Yzaman amin inşallah,, öyle gerçekten valla hareketlerim kısıtlandı iyice hemencik yoruluyorum😀yaa maşallah 13 g0n geçmiş bile çok sevindim sarılık mevzusunu da sorunsuz atlatmanıza,hep sağlıkla büyüsün inşallah 🤲 doktorunuz kim acaba aklımda olsun
55alp34 Yzaman inşallah bize de öyle denk gelir canm ya🙏 maşallh iki haftalık olmuş bile bebiş Rabbim bizede sağlıkla kucklarımıza almayı nasip etsin inşallh yavrularımızı
Yzaman Civcivim000 uyuyabilirsen bol bol uyu 😁 doğumdan sonra en ihtiyaç duyulan tek şey 😁 sağol cnm Amin inşallah Büşra Özkan doktorun adı doğumdan 2 gün sonra kontrole çağırıyorlar danışma artık hangi doktora verirse randevu ona gidiyorsun bize bu doktor gelmişti
Civcivim000 Yzaman valla öyle yapmaya çalışıyorum ama uyusam da saat başı uyanıyorum nerdeyse 😅 olduğu kadar artık🤭 tamamdır teşekkür ederim dursun yine de aklımda madem memnunsun doktordan seçme durumu oluşursa onu seçeriz en azından
Civcivim000 Yzaman doğrudur valla annemin boynu kolları rahatsız zaten mahvolacak kadın , bakalım kısmet artık
55alp34 Civcivim000 ay ne güzel canm ya annen mi olacak doğumda yanında çok imreniyorum böyle annesi yanında olacak olanlara 😑😑
Yzaman 55alp34 Beylikdüzü devlet hastanesinde 13 günde 5 kere kontrole çağırdı ayın 1 de tekrar çağırdi birde güzel güzel anlatıyor herşeyi bize kontrol yazıyor kağıda danışmana gösterince randevu açıyor
Civcivim000 55alp34 annemlerle yakın oturuyoruz farklı mahalle ama yürüyerek gidip gelebiliyorum :) benim ilk doğum acemilik malum baş edebileceğimizi bilsem eşim kalsın isterdim ama mecbur 😀