Melaike2779 Arkadaşlar uçak yolculuğu yapmam gerekiyor memlekette doğum yapicam şuan 31 haftalık uçaklar kabul ediyor mu bi bilginiz var mı yada hamilelikte uçak yolculuğu yapan var mı?
Rbeyz Melaike2779 THY 28 ile 35 haftaları arasındaki uçuşlarda doktor raporu istiyor onun dışında bir şey yapmanıza gerek kalmıyor
ZEYNEP2025 Melaike2779 Hava yolu sirketine sorun . Ben THY’den 29.haftada ucus yapmistim 31.hafta son demislerdi zaten doktor raporuda gerekli ucus yapabilir diye .
Esras88 Melaike2779 10 gün önce uçtum 34+1 de kontrole gittim rapor almaya 34+5 ken memleketime geldim ama raporla doktorum rapor verdi bir haftalık bu hafta seyahat etmesinde sıkıntı yok diye onu göstererek yolculuğumu yaptım🥰 bu arada 35+0 dan sonra yasak türk hava yollarının öyle başka şirketi bilemiyorum
betllyanar- Melaike2779 uçuş politikaları anlık değilebiliyor müşteri hizmetlerinden daha saglıklı bir cevap alabılırsınız
Pasamibekliyorum Melaike2779 ben 34. Haftada yaptım havaalanında ki revir de tansiyonum ölçüldü binebilir şeklinde bir yazı verdi doktor bir sorun çıkmadı (SunExpress ile yaptım uçuşu)