Nurdrmz_24 Ftmrock91 ay ben ben bu durum kesinlikle ilk uykudan kalkıp ayaklandığım an da oluyor yürüdükçe ağrılar saplanıyor parmaklarım şiş giydiğim çoraplar iz yapıyor ayaklarıma ve yüzük takamıyorum bol bol su içmeye çalışıyorum ödem için ama inşallah geçer:(((
Ahmetinannesi25 Canimbebegimm41 öncesinden var benim de ilk hamileliğimde kalan bu ikinci hamileliğim
ftmprlk Bende 28+3 üm artık ağırlaşmaya başladım diyodum üstüne covit oldum birde , allahım şu 38 leri bi görsem diyorum artık , 20 aydır hamile gibi hissediyorum kendimi🥺
Canimbebegimm41 ftmprlk gecmıs olsun canım umarım bır an once ıyılesırsın gercekten bende agırlasmaya basladım karnım patlıycak gıbı suan
Irmak29- ftmprlk çok geçmiş oldun bende covit oldum bizde ilk gün bebekte ve bende tasikardi oldu sizin nasil geçti Rabbim kimseye göstermesin 🥺
Canimbebegimm41 Mihriballim 2 gundur benımde oyle dr normal dıyor ama benım bebegım normalde cok hareketlı wc de bıle tekmelıyordu bı anda azaldı hareketleri bende cok korkmustum 😢
Moniza Mihriballim şekerli bir şeyler yiyip sol tarafınıza yatarsaniz inşallah çocuk hareketlenecektir bir deneyin 😇
Asilprens06 Nurdrmz_24 normalde iştahım çok açıktır ama hamileliğimde bilmiyorum neden hep az az yiyorum canım çekmiyor ya 😅
Canimbebegimm41 Asilprens06 bende ıstahım olmasada zorla yıyorum bebek dogunca cogu seyı gaz yapıyor dıye yıyemıycem 🤣🤣
Nurdrmz_24 Asilprens06 bana son haftalar bir anda şişiceksin diyorlar ama bakalım hayal bile edemiyorum 🤦🏼♀️🤣
Mihriballim Canimbebegimm41 şimdi nasıl düzeldi mi hiç alışkın değilim böyle durgun olmasına 😢 az önce dürttüm biraz kipirdadi yine uyudu sanırım içeriden içeriden hareket ediyor böyle minik minik
ftmprlk Canimbebegimm41 teşekkür ederim canım 🥰 ben pehlivan gibi hergün yağlanıyorum 😂 iyi geliyo bi dene istersen gerginliği azaltıyo baya 🥰
Nurdrmz_24 Mihriballim sıkıntı yapma bende de olmuştu doktorum elbetteki oynuyor ama bunu her defasından şiddetli hissetmek zorunda değilsin dedi içeride minik minik hareketler yapıyor diyor:)
Mihriballim Canimbebegimm41 tatlı biseyler yedim şimdi oynamaya başladı biraz biraz ama.niye böyle ya tüm gün suratım asik gezdim doktoruna sordun mu hiç bu durumu ben cuma günü gidicem kontrole
Mihriballim Nurdrmz_24 🤦 anne yüreği işte ya havadan nem kapıyorum şuan oynuyor sevindim birazcık ☺️ çok teşekkür ederim 🙏❤️