Merve01- Hamileler kullanabilir mi bilgisi olan varmi arkadaşlar şiddetli öksürük icin normalde 1 yaşından başlayıp yetişkinlere varana kadar kullanılabiliyor ama hamileler kullanabilir mi bilmiyorum bende size bir sorayım dedim bilgisi olan varsa diye
beyzanurgcl Merve01- evet hamileler kullanabiliyor ben geçen ay aşırı öksürükten dolayı hastaneye gittiğimde verdiler bitkisel şurupmuş ama bana çok faydası oldu hatta 1 yaşında kızım var bir ara baya Bi öksürüğü olmuştu kızıma da yarım ölçek vermiştim şükür 2 güne kızımın da geçti ben baya faydasını görmüştüm
Merve01- beyzanurgcl bende dün 3 yaşındaki oğlum için almıştım da kendimde de çok öksürük var içip içmemek te kararsız kaldım hamile olunca size doktor içebilirsiniz dediyse ozaman içmem de bir sakınca yoktur bende kullanayim peki günde kaç defa içtiniz birde diz.kac haftaliksiniz
beyzanurgcl Merve01- kullanabilirsin şurubu gerçekten çok etkili bir şurup günde 3 defa içtim 1 er ölçek içtim 1 hafta sürmeden etkisini gördüm sizde inşllah şifa bulursunuz çok geçmiş olsun 💕
Merve01- beyzanurgcl tamm çok teşekkür ederim ozaman gönül rahatlığı ile kullanayım bende inşallah atlatırım bende tez zamanda