anneaday 32haftam doldu siddetli bir sekilde karin cevremde yanlarda agrili sancim oluyor sizde de oluyor mu? Bebegim bas asagi donmus buda beni korkuttu acikcasi:( bu durumu yasayan var mi?
Semakacan anneaday canım bebisin bu haftalarda doğum pozisyonunda olmasi normal zaten korkmaya gerek yok yani
ElifGuven anneaday dr una söyledin mi onun için bir vitamin veriyor benim de oldu geçti içmeyi bıraktım
anneaday Kubrw normal cok sukur yani cok sert vurdugunda canim cok aciyor surekli sag tarafa calisiyor, agriniz nerede sizin tam olarak
Kubrw anneaday ayaklari ordadır büyük ihtimalle yan taraflarında özelikle dönerken falan bebisim kasiklarimda benim ondan dolayi senin kasiklardami ki
CaglaBlgn Canim benimde 32+4 haftalik bugun kontrole gittim. Benim bebegimde dönmüs doktor gayet iyi bekledigimiz gibi dedi. O yuzden rahat ol. Agri hissetmende normal bebegimiz buyuyor yer daraliyor endiselenme.
anneaday CaglaBlgn oh cok sukur bende kendi doktoruma haftaya gidicem. Mecbur baskasina gittim beni cok korkuttu. Tesekkurler☺️
anneaday hilaldmr merhaba, agridan ziyade ilk kez gobegimin altinda cok yogun bir baski ve ufak ufak hareketlenme hissettim bu sebeple korkup acile gittim o an ogrendim dondugunu
hilaldmr anneaday 29 haftada doktora gittigimde daha donmemisti , şuan 31+1 deyim sol kasıgima arada hafif ağrı saplanıyor , açaba dönüyor mu diye merak ettim 🤗
Aysgvnc Ben 32 de gitmedim 34 de gittim dönmüştü ama bence 32 de de dönüktü hep sol aşağı da oynuyor zaten bu sıralar dönmesi normal diye biliyorum
HandanOsman Bu ağrı adet ağrısı gibi değilse bence korkmana gerek yok. Benimde karnımın içi dışı her yeri ağırıyor. Benciller büyüyor artık bence normal.