Asilprens06 Sevgi-clk 26 haftalığız 💜 bir an önce sağ sağlim doğsun istiyorum ya sürekli doğum videoları izlemekten kafayı yemek üzereyim sizde durumlar nedir sjsldmmdld
Sevgi-clk Glsh14 Glsh14 Haziran annesi olcaz ikimiz de desene hayırlısı işe sağlıkla gelsinler inşallah kuzum 🤲🏻 Tekmeleri hissetmeye başladın mı
Glsh14 Sevgi-clk evet haziran annesi olacagiz canim.dun biraz guclu bi tekme hissettim 3 tane.17 den beride hafif hafif pit pit hissediyorum ara ara.bazen kendini cok topluyor onlari goruyorum.sen hissetmeye basladin mi?benim bir kizim olcak seninkinin cinsiyeti ne canim?
Sevgi-clk Glsh14 ay maşallah kuzum bende 17,18gibi hissetmeye başladım bu hafta daha sert hissediyorum ama bugün hiç kıpraşmadı sende de böyle oluyor mu 😖 bu arada benim tostiğim erkek teyzesi 😍😍😍
Sevgi-clk Deletedmom_33 alacağız dediğine göre sezaryen sanırım kuzum hadi hayırlarla gelsin inşallah bizlere de dua et doğuma girmeden hayırlısıyla sağ sağlim alalım kucaklarımıza 😍
Sevgi-clk Yaseminirmak anammm daha minnak bir tospikkk üç dört haftaya kalmaz ama kocaman olur şeninde tekmeler inşallah annesi 🤲🏻😍
Sevgi-clk Asilprens06 sende kendimi görüyorum 😂😂😂 her gün istisnasız bebek videosu ama yeni doğan %95 doğum her gördüğüm bebeği kendi bebeğim gibi seviyorum sanki onlara benzicekmiş gibi çok enterasan ama yalnız değilmişim demekki 4ay 10gün kaldı son adet tarihine göre bakalım geçer mi zaman 🤷♀️
Sevgi-clk Duygu_12 sanırım kocanın benimde erkek rabbimin nasibi işte nasıl denk geliyor dimi 😂 bu arada Burcu beni endişelendirmiyor değil hani😂😂😂 İKİZLER 🤔🤔
Sevgi-clk Duygu_12 başladım çok şükür kuzum 18.haftanın sonuna doğru netleşti ama bu haftalarda daha da belli oldu inşallah hiç bıkmadan hergün tekmeler beni bende onun sağ sağlım olduğunu anlarım 🤲🏻🤲🏻🤲🏻😍annelik ne güzel bir duyguymuş rabbim olmayan herkese nasip etsin inşallah
Glsh14 Duygu_12 evet evet benimde oyke canim her gun hissetmiyorum.ama 25.haftaya kadar boyle olurmus zaten burda hep okuyorum
Glsh14 Sevgi-clk masallah canim😍oluyor tabikide olmaz mi 25.haftaya kadar boyle olurmus oyle okudum burda.insallah daha guclu tekmelerini hissettigimiz zamanlarda gelcek annesi az kaldi🥰
Deletedmom_33 Sevgi-clk En son sezeryan görünüyordu canım değişmezse. Amin inşallah sağ salim kavuşalim hepimiz 🙏🤗