Gizemmiis Kızlar 24+2 deyim 13 kilo aldım 😂 Bu durum beni korkutmuyor gibiydi ama son zamanlar da kilo alımı nasıl olur bilmiyorum,siz neler yaptınız 😱
aysnrsvs Gizemmiis 25+3 haftaligim en son tartildigimda 12 😬 ilk aylarda çok fazla aldım bulantidan sadece karbonhidrat ağırlıklı beslenmek zorunda kaldım kilolar geldi bebişim sağlıklı olsun kiloyu veririm 😉
morsumbul 24 hafta 10 kiloda ben aldım en azından 30 a kadar hiç almasam dursa alım çok mutlu olacagım
Eda_Esen Gizemmiis Ayyy bende bugün post açtım spor yaptım zararı olur mu diye bende baya aldım 25. Haftadayım moral sıfır yaaa 66 ile hamile kaldım olmuşum 80 bugün itibari ile ekmeği hamur işini tatlıyı kesmeye karar verdim hepsi Tamm ama tatlısız çok zor olacak nasıl almışım bu kiloyu anlamadım bile
ElfErk Gizemmiis 29.haftadayim 8 kg aldim🐒🙈 son 3 ayda 4 5 kg alan da varmış 8 9 kg alanda biz hangi gruptan oluruz bilemiyorum 😂🌸
user124578 Gizemmiis canını sıkmak istemem ama evet biraz fazla haftana göre canım çok mu zayıf başladın hamileliğe acaba
Mervedefne33 Gizemmiis 20 haftalıgım henüz 2 kilo almışım 😊 çok sukur insallah dogumda kadar az alırım ama ilk gebeliğimdi de aynıydı son 3 ayda çok kilo almıstım