Hayalim1234 Arkadaşlar 5 haftalik gebeyim bugün ara ara lekelenmem oldu doktora gittim progestan fitil verdi benimle aynı durumu yaşayan arkadaşlar ne yaptınız lekelenmeniz nasıl durdu yardımcı olursanız memnun olurum.
anneyimmm42 Hayalim1234 canım bende de olmuştu 5 . 6. Haftalarda şu an 8 haftalık olduk . Bende progestan kullanıyorum benim lekelenmem progestan kaynaklı idi . Progestan içeride birikiyor sonra lekelenme şeklinde dışarı çıkıyor dedi doktorum sıkıntı olacak birşey değil dedi içini ferah tut sende
Anne88 Hayalim1234 canım ben 6 +2 yim iki gün önce kanama oldu devlete gittim hiç bişey yapmadi progeston kullan dedi yapcak bişey yok özele gittim kese alanı kanama vardedi serum verdi kalçadan iğne yaptı cok şükür durdu bende sabah akşam progeston kullanıyorum fitil olarak iki gündür gelmiyor
Cigdemm1 Hayalim1234 ben şuan 7+5 haftalık gebeyim ayın 28 ve 29 unda çok hafif oldu sadece 29 unda çok az bir şekilde iç çamaşırıma bulaştı doktora gitmedim sadece 2 gün sürdü geçti şuan Allah’a şükür yok
Oxorza Progestan kullandım hic bişey yapmadım evde uzandm sürekli 3 ay boyunca geçti çok şükür doğum bile yaptım 😂
Hayalim1234 Oxorza inşallah bendeki lekelenmede çabuk geçer sürekli yattın mi başka neye dikkat ettin canim
Hayalim1234 anneyimmm42 bende de lekelenme bugün başladı doktora gittim progestan fitil verdi. O süreçte yattın mi sürekli neye dikkat ettin canim
anneyimmm42 Hayalim1234 bol bol sıvı tükettim canım yattım dinlendim . Bir iş yapmadım şükür geçti içini ferah tut sende bebişlerimizi sağlıkla alalım kucağımıza 🌸👶
Hayalim1234 Anne88 banada kalçadan iğne yaptı ben asilsma tedavisiyle hamile kaldım o yüzden kist var muayene edince kistten kaynaklı lekelenme olabilir dedi
Anne88 Hayalim1234 ayaklarını koltuğun üstüne doğru dik yatak başlığına dik yatarken bacaklarının arasına yastık koy ben öyle yaptim canm geçti çok şükür ilişki yasak kanama olunca doktor hemen yasakladı kanama görünce
Hayalim1234 Anne88 ayakta kalmamaya dikkat etmissindir demi bacaklarımin arasına yastık koyunca ne oluyor ki
Hayalim1234 anneyimmm42 çokça amin rabbim kimseyi evlatsizlikla evlat acısıyla imtihan etmesin. Rabbim isteyen herkese hayırlısını kolaylıkla nasip etsin inşallah
Anne88 Hayalim1234 ağır iş yapmadım bilmiyorum ne işe yaradigini yastığı görümcem söylemişti ordan biliyorum faydasi olmuştur diye düşünüyorum canm