neannemioluyorum Kızlar yarın detaylı ultrason için randevum var inşallah güzel haberler alırım hayırlısıyla 23+1 deyim sorun olmaz umarım haftam umarım bakarlar dua eder misiniz 🤭🙈🥰😍
Eda_Esen neannemioluyorum İnşallah sorunsuz bi şekil de çıkarsınız canm Bn 21 de gittim 23 de bi daha çağırdı bakarlar yani ..
Nessozz Melekkk000 benim de yarın 22+2 olacak ben de çok heycanlıyım inşallah hepimiz güzel haberler alırız 🤗
Nessozz neannemioluyorum çok şükür biz de herşey yolunda 🥰🥰 sadece yüzünü göstermedi güzel kızım yarısının fotoğrafını alabildik hahahaha. Bir de 22+2 yiz 21+5 çıktı ultrasonda o kadar. Onun dışında herşey yolundaydı şükürler olsun. Senin nasıl geçti 🤗
Guler123_ Bende yarın randevum var ilk etapta yaptırıp yaptırmamak konusunda çok tereddüt yaşıyordum sonra araştırdım yaptırmaya karar verdim inşallah rabbim hepimize güzel sonuçlar nasip eder evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Guler123_ neannemioluyorum tatlım nasıl geçti detaylı ultrason sonuçlar nasıl ben saat 3 te gircem merak ettim seni
Eda_Esen neannemioluyorum haftam erkendi bi şeyi net görememiş Hatta kendi bile şaştı doktor niye tekrar çağırmışım her şey normal diye kontrol amaçlı
neannemioluyorum Guler123_ canım bende sabah gidemedim öğleden sonra gittik çok şükür ki her şey normal çıktı kızımı gördüm ve doktor bana çok benzetti canım çok mutluyum şükürler olsun ,senin nasıl geçyi canım🥰🙈🤭😍
neannemioluyorum Nessozz haha çok şükür canım gözün aydın benimde çok şükür normal çıktı çikolata yedim giderken yüzünü vs gördük biz kızımın ve bana çok benziyor hahaj benimde bi hafta geride çıktı canım aöa doktor normal dedi ben o ay kimyasal yaşamıştım kimyasalım biter bitmez Rabbim kızımı vermiş bana inşallah kucağımıza almayı naaip etsin Rabbim sağ salim🥰🙈🤭😍
Nessozz neannemioluyorum ohhh süper çok şükür ben de o kadar yedim ama anca yüzünün yarısını gördük o da belli belirsiz 😂😂😂 bizim de bi 4 5 gün geriden gelme var dedi ama hiç takmadım. Çok şükür fiziki bir sorun yok o açık da kapanır 🌸🌸🌸
neannemioluyorum Nessozz canım geriden değildir o son adetin ilk gününe göre hesaplıyolar o yüzden fazla sayıyolar ultrason doğru olan ama doktor adetin bitiminden itibaren işte bi sorun değil dpgru olan dedi o sorun değil dedş🥰🙈🤭