Melikzclk Kızlar ben hastayım belirtiler corona gibi ama negatif çıktı başına gelen veya bilgisi olan varmı
esn46kyy Melikzclk benim o Bel ağrısı boğaz ağrısı öksürük ve oluşan göğüs ağrısı ateş burun akıntısı 🤦🏻♀️ çok şükür atlattım
TatlisBirAnne Melikzclk Birebir korona belirtileri ama ağır hâli. Bende test verdim negatif meğersem domuz gribi olmuşuz. Koronadan beterdi. Sıtma, ateş, öksürük, balgam, ağrılar…
rias7 Melikzclk Testlerin hiç garantisi yok yalancı negatif diye bişey var pozitif olsa bile negatif çıkıyo. ama covidsen de değilsen de yapman gereken aynı bol bol sıvı tüketmek terleyerek atmak c vitaminli şeyler yemek yani normal gripte yapılması gereken şeyler
Kbrkrt Melikzclk benim de öyleydi doktor ilaç veremem dedi rapor verdi evde dinlendim boğaz ağrısına en iyi bal limon zencefil karabiber karışımı yaptım o iyi geldi . ıhlamur ve bol meyve ile atlattım
esn46kyy Melikzclk günde 1 kez nane limon bal yaptım içtim 2 3 kez ballı süt Ve boğaz ağrım oldukça karabiberli sıcak çorba içtim Bol bol yattım vücudumu dinlendirdim 3 günde geçti şükür Geniş olsun 🥺
mercimekveannesiiii Melikzclk pazar negatif çıkan covid testim çarşamba pozitif çıktı . Çok geçmiş olsun
Ayselosman Melikzclk benim esim ve ailesi komple corono oldular bir hafta gecti bende bisy yoktu maskeyle dolaniordum evde nolduysa uc gundur banada bisyler oldu basta ates oksuruk burun tikanikligi nezle allahimmm hepsi bir arada yarin kontrolum var testte vermek istiorum ama bisyde yapmiolarmis gebelere 27. Haftamdayim bu arada ne yapsam gecmio cok caresizim bebege bisy olcak aklim cikio parol soguk alginligina iyi gelirmiki bilmiorum
Melikzclk Ayselosman sadece parol içiliyor canım bende korkudan birsey yapamıyorum biraz da olsa parol iyi geliyor hamileler bir onu içebiliyor
Summeyyraa Benim de abim pozitif çıkmıştı cumartesi günü. Dün sabah ben de ateşler içinde uyandım kemiklerim baya ağrıyodu ateşim geçti bugün boğazım kulaklarım ağrımaya başladı bugün de. Parol içiyorum 12 saatte bir. Bir de kanda pıhtı oluşmaması için bol bol limon tüketmek lazım. Sıcak suya bal limon koyup içebilirsin. Kekik zencefil içebilirsin bitki çayı olarak. Bi de en önemlisi bol bol dinlenmek lazım tabi.
Melikzclk Summeyyraa bugun acile gittim canım serum yedim kanda yüksek derece enfeksiyon çıktı ilaç verdi bakalım inşallah iyi gelir suan baya kötüyüm