Burcuosman Bir haftadır activating labor videosundaki hareketleri yapıyorum, hurma yiyorum bana mısın demiyor. Herkes konu açtıktan sonra doğum yapmış ben de acayim dedim. Önerilerinizi bekliyorum
Nisa_42 Burcuosman bizde 40+1 olduk hiç bi belirti yok sarı jöle gibi kıvamlı biseyde gelmedi bi bel ağrım oluyo arada bazen kasıgı da hissediyorum o kadar. Yarın kontrolüm var inşallah doğururum 😊😊
ebrusu1 Burcuosman 39+3 doğuma 5 gün kaldı ama hiçbir belirtim yok. 2 gün önce kontrole gittim başı kanala dahi inmemiş herhangi bir baskı yok, bekleyeceğiz dedi doktorum. Galiba ben de 40dan sonra doguracagim🥲
Bahar1508 Burcuosman sabret canım son haftan o zaman nişanında gelmiş bazen hafta tam olmayabiliyor 2 hafta erken veya 2 hafta geç
Mucizeeemm00 Burcuosman Ayni şekilde benimde öyle geldi bende 40+2 yim bekliyorum sarı jöle gibi bir parça rabbim kolay ve hayırlı doğumlar nasip etsin herkese 🙏
Burcuosman Bahar1508 geç döllenmeydi tarihi 2 hafta ileri almışlardı. Bu sebeple endiseleniyorum. Normal tarihe göre 2 hafta önce dogmasi gerekiyordu
Burcuosman Betul-ichtr99 hayırlı olsun rabbim saglikla büyütmeyi nasip etsin darısı başımiza insallah😊
Burcuosman Mucizeeemm00 Tugcenuman Insallah kısa zamanda kolay doğumlar yapar bebişlerimize kavuşuruz 👶❤
Elifzumra123 Ayyy hanımlar bu grup benlik bende 40+3 deyim bu sabah nişan geldi sarı renkli sancı nst de çıkıyor düzenli ama açılma yok ve ben sancıyı adet sancısı gibi hafif hissediyorum.
Elifzumra123 Burcuosman Sağsalim herkes alsın Bebişini kucağına inşallah. Bol bol merdiven çıkıp iniyorum. Doğacak inşallah.
mervesengll Ben 41+5te doğurdum. O son zamanlar geçmek bilmiyor gerçekten. En doğru zamanda geleceklerdir içinizi ferah tutun.