Eymensmom35 İkinci hamileliğim şuan 8 haftalığız bi hareket hissettim sanki bu mümkün mü şaşkınım 🤷♀️
Bahar1508 Eymensmom35 cok erken imkansız bence bagırsaklarında bi sıkıntı var bence 😂 hareket ile onu karıştırıyorsun
Gamzeates Eymensmom35 yok 8 haftalık imkansız benim ikinci hamileliğim ara ara bişeyler oluyo ama gazdır diyorum 14+2 yim cunku 14 bile erken bence 🙈
Eymensmom35 Bahar1508 olabilir doktor da 12 den sonra hissedersin demişti sma ikinci erken hissedilirmiş ya bilemedim😂😂
Btl-Als Eymensmom35 Benim şuan 2 nci çocuğum 11 haftalkken hissettim şimdi 12 grdim dahada hissetmeye basldm
Eymensmom35 Gamzeates 14de hissedersin gbi artık canım ikinci çocuk olduğu için ne olduğunu anlarsın ilk çocukta ben çok kendimi dinlememiştim bilmiyordum zaten sonra hareketler stabil olunca uyandım
ipekveannesi Eymensmom35 yok çok şükür başlarda biraz yaşadım ama geçti şimdi yavaş tiksinmeler falan da geçiyor 🤗
Eymensmom35 ipekveannesi ay ne güzel bende ilk hamileliğimde 5ay yaşadım nerdeyse bu ikinci hamileliğim şükür iyi gidiyoruz ama kokuya hassasiyetim var fazlasıyla
ipekveannesi Eymensmom35 bende kızımda 7 ay bulantı çektim perişan oldum. Çok zayıflamıştım. Çok şükür oğlum üzmüyor annesini bulantılarım çabuk bitti 😍 bende de vardı ama geçiyor yavaştan