sedefkaya1 Kızlar detaylı ultrason için karabükten ankara şehir hastanesine gitmeyi düşünüyoruz. aklımızda her hangi bi doktor yok gidipte doktor tavsiye edebilecek var mı?
Mybabeela sedefkaya1 detaylı usgde radyoloji uzmanı bakıyor baya önceden randevu alınıp gidiliyor. Hangi doktora denk gelirse odanız o doktor bakıyor. Seçme şansı yok.
goldumsu sedefkaya1 zaten sizin 1 ay öncesinde gelip doktorun yönlendirmesi ile sıra almanız lazım. Çok aşırı dolu oluyor zaten. Eğer imkanınız varsa ankarada çok daha iyi uzmanlar var 500-600 civarı fiyatlarda
Cokistersengelerbence sedefkaya1 inanın şehir hastanesi ayrıntılı ultrasonum 5 dk bile sürmedi. Ben güvenmediğinden özel bir klinikte de yaptırdım 1.30 saat sürdü ve doktor herşeyine baktı. Ayrıntılı ultrason için gelecekseniz çektiğiniz yola değsin ve iyi bir perinatoloğa gidin derim.
sedefkaya1 Mybabeela bi yakınım Ankara’da oturuyo o kadın doğumcunun baktığını söyledi ama yanlış mı kendisi de yaptırmıştı çünkü
Cokistersengelerbence Kbrra normal randevu alıyorsunuz. Haftanız gelmişse doktor şeker yüklemesine yönlendiriyor sizi.
sedefkaya1 goldumsu bizim burda olmadığı için bartın yada ankarayı önerdi doktor ama özele ücret vermemek için şehir hastanesi istemiştik bilemedim şimdi 🤷🏻♀️
sedefkaya1 Cokistersengelerbence doğrudur özeller daha çok ilgileniyor tabi ama para vereceksem daha yakın bi yer var oraya da gidebilirim bakalım 🤔
Mybabeela sedefkaya1 evet yakınınız yanlış anlamış detaylıyı radyoloji uzmanı yapıyor,önce kadın doğuma geliyorsunuz o sizi gönderiyor randevu alın detaylı için diye
Mybabeela sedefkaya1 bu arada ben de memnun kalmadım şehir hastanesi detaylıdan 5 dakika sürdü sürmedi, bazıları 15 dakika bakıldı falan yazmış şans sanırım denk geldiğiniz doktorla alakalı. Ben tekrardan özele gidip yaptırdım.
Somerkadir4 sedefkaya1 bazı kadın doğumlular yapıyor ama deneyimi olması gerekiyor benim doktorum yapmıyordu ama aynı hastanede başka bı doktor ayrıntılı ultrason yapıyordu. Ama ben sonomar da yaptırdım 400 TL idi
Mybabeela sedefkaya1 randevu almak için gelip muayene olmanız gerekiyor önce. Onu da erken yapmak lazim beni 12. Haftada yönlendirmişti detaylıyı 21. Hafta gibi yaptırdım yani çok önceden alınıyor randevusu.
Ummus0626 sedefkaya1 ankarada sami ulus kadın doğum bölğmğ var beytepe kampüsü orayı tercih edebilirsiniz orasıda iyi
Cokistersengelerbence Kbrra zaten doktor vermiyor ki. 28 hafta demişse o haftaya denk gelen bir güne randevu almanız lazım.
Kbrra Cokistersengelerbence anladim detayliyi onlar vermistide yine onlar vericek zannettim bana vermediler mi acaba diyodum demek yanilmisim teşekkürler canm🌹
sedefkaya1 Mybabeela evet öyleymiş bende yeni öğrendim aynı güne vermez büyük ihtimalle randevuyu da yoğun oluyodur