denizinannesi12 Kızlar 36 haftalığım gören herkes karnın aşşağı inmiş diyor bende yeni farkediyorum aşşağı inmiş biraz acaba karın aşşağı indikten ne kadar süre sonra doğum oluyor enfeksiyonum vardı dokyor eğer geçmezse enfeksiyonun çocuk erken gelebilir demişti
Busr21 denizinannesi12 nasil bi görüntü acaba fotoğraf atabilir misiniz gobeginizi ? Yanlis anlamayin lütfen merak ettim🙏🏻
Bora5832 denizinannesi12 benim de 37+5 hala yerçekimine meydan okuyoruz sürekli ileriye doğru gidiyor aşağı inmesi gerekirken
Miniksercem14 denizinannesi12 bana karnınız normal geldi ama bilemiyorum benim karnım 9 ay böyle aşağıdaydı belki de ondan normal geldi hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli gelsin bebeğiniz inşallah 🤲🥰
denizinannesi12 Bora5832 bugün eczacı gördü 1 2 haftaya doğum yaparsın dedi şubatın 11inde randevum var hiç korku yoktu ama aşşağı inince kârın bi korku heycan saldı 😅
denizinannesi12 Miniksercem14 bende normalde farketmedim dik oturabiliyodum kamburlaşınca biraz sancı gibi ağrım oluyodu bugün farkettim kambur oturabiliyorum baktığımda aynadan eskisi gibi yukarıda değil 1 2 cm inmiş gibi geldi eczacıda söyleyince inmiş heralde dedim
denizinannesi12 Busr21 normalde biraz daha üst taraftaydı aşşağı inmiş biraz bende anlamıyorum normalde çevremdeki insanlar söyleyince dikkat ettim az bir şey inmiş gibi karnımın sağ tarafında da adet olucakmış gibi ağrı başladı yeni yeni acaba diyorum inmişmi inmemişmi hala tam anlayamadım
AnnelikHayali denizinannesi12 hareketlerini, tekmelerini göğüs altında ve kaburganda değil de daha aşağıda hissediyorsan, nefes alıp vermelerin rahatladıysa karnın aşağı inmiş denektir diyorlar canım. Benim karnım da seninki gibi aşağı indi. Henüz 33. Haftadayım.
denizinannesi12 AnnelikHayali rahat nefes alıp verebiliyorum hareketleri göbek deliğimin üstünde hissediyorum 4 5 hafta önceye kadar ciğerlerimde hissediyordum tekmeleri nefes aldırmıyordu hareket ettikçe ve sadece dik oturabiliyodum şuanda kambur oturabiliyorum arada bir bebeğin başını rahimde hissediyorum çatı ağrım var zaten baskı yapıyor ama sol tarafa yatınca arada bir rahimde hissediyorum kafasını eskiden böyle olmuyordu birde sağ tarafımda böbreklerime kadar adet ağrısı gibi ağrı var