Shlshss Sibelbsrn bana da birşey yapıldı ama anlamadım çatı mı değil mi açıklığa bebeğin kafasına falan baktığını söyledi
Deletedmom_33 Sibelbsrn Açıklık öncesi belirti vs oldu mu? Dün sancılandim ben devam etmediği için de gitmedim 😅 Cuma muayene de bpd değerine göre sezeryan diyecek veya çatı muayenesi olacağım da.
Sibelbsrn Shlshss ayrı bi işlem değil sanırım iki parmagını sokuyor kendini sıkma dedi bir dakika bile sürmedi biraz ileri götürünce acıklık anlaşılıyor sanırım başta çayın iyi dedi daha ileri itirince acıklık gözükmüyor dedi
Deletedmom_33 Canselyaren Kafa ortalamasi canım. 36+2 de 41+0 ile uyumlu idi. 10 cm çapı geçince normal doğum riskli oluyormuş kafa sıkışabilirmiş
Sibelbsrn Canselyaren acıklık yokmus şuan bpd baş kemiklerin ölçülmesi gbi bişey sanırım google den bakabilirsinz bende net bilmiyorum
Deletedmom_33 Lulikli Galiba 36+2′de 42+0 ile uyumlu olduğundan. 37+1 de gideceğim o zaman da 42+ ile çıkacak herhalde. Hoş 41 üstü hesaplıyor mu ultrason bilgim yok 😅
Lulikli Sibelbsrn ultrason kağıdında yazıyormuş baktım az önce 😅 benimki de söylüyor ama çapını merak etmiştim sadece 😀
Lulikli Deletedmom_33 yazıyormuş ultrason kağıdında baktım ben de😅 benimki de 2 hafta önde gidiyor da ondan tedirgin oldum kafası büyük mü olur diye 😂
Lulikli Deletedmom_33 benim doktor da her seferinde önde olmasına çok iyi diyor bakalım yarın ne diyecek göreceğim 😅