Burcuosman https://imgyukle.com/i/oFbuu1 Merhabalar nst sonucunu doktor yorumlamadı. Anlayan var mı sancı cıkmış mı? 3 gun sonra tekrar çağırdı. Haftam 40+0 ve hafif hafif regl sancısı gibi ağrılarım oluyor. Nişan da geldi. Dogum icin bekliyorum bu aşamada nasil dogumu hızlandırabilirim?
Demirssmomm Burcuosman bir büyük sancınız gözüküyor ama o sırada bebeğinizde hareket etmiş olabilir, düzenli devam eden sancı durumu yok
Esrasena Burcuosman Alt taraf sancıyı gösteriyor,çıkmış sancınız.Youtube bi video var o hareketleri öneriyorlar.Eğilin kalkın,alaturka tuvalete oturuyomuş gibi yapın.Rabbim kolaylık sağlasın ve bence en çokta dua edin 🤗
21glcn Burcuosman sancınız var ama düzenli değil araları, sguat yapmanızı tavsiye ederim çok işe yarıyor günde 200 tane yapın gün içinde bölerek, tempolu yürüyüş yapın birde ♥️ Sağlıcakla alın kucağınıza
Defne2018 Burcuosman bugün dr bana da çektir dedi baktı bilgisayara bişiler yazdı ne var ne yok bişi demedi nst kagıdını bile vermediler ya sinir oluyorum ultrason kagıdını vermiyo nst kagıdı vermiyo napcak ki acaba merak ettim