benimmdunyamm Hilal1407 çok kafana takıyorsun canım bu senin 3 postun benim gördüğüm bu kadwr kafana takarsan zatrn olmsz oluruna bırak lütfen senle aynı yollardan geçtik bendede polikistik var 2 sene olmadı kendiliğinden oldu sen daha yeni evlisin çok normal hoc bir sorunu olmayan bile 1 sene sonra hamile kalabilir takma kafana lütfen
Breezy35 Hilal1407 ben 8 sene olamadım evelAllah soğan suyu İçtim o düzenli kür var ya ondan yaptım öyle kaldım
Deletedmom622772 Hilal1407 öncelikle esinizle beraber muayene olmalısınız bu sadece bebek icin değil sağlığınız için gerekli. Eğer her şey yolunda ise stressiz bir sekilde deneyin illa ki birgün tutacaktır Allah’ın izniyle. Yumurtlama takibi yapmanız kendi döngünüzü iyi bilmeniz ve folik asit kullanmaya başlamanız süreci kolaylaştıracaktır 🙏🏻 Kuzenimin iki sene olmadı doktora gitti meger bi degeri yüksekmis ilac verdi kullandıgı gibi kendiliginden ikizlere hamile kaldı en önemli adım rutin sağlık kontrolleridir.
mucizeolsunn Hilal1407 herkes kafana takma diyordu nasıl yapayım ki diyodum ama nasip işte hamile olacağın ay kafana takmamıl oluyorsun ben geçen ay kimyasal geçirmiştim o yüzden bu ay hiç takmadım olursa olur olmazsa da rahim filmine gidecektim folik asite başladım düzenli olarak günde 1 bardak ılık süt içtim yumurtlama gördüğüm gün de belime yakı yapıştırdım eczanede satılıyor belini sıcak tutup kan dolaşımını hızlandırıyor onun da iyi geldiğini düşünüyorum ve son olarak da sanırım bizim ailemizde genetik bişey annemin teyzelerimin ve ablamın 20 yaşına gelmeden çocuğu olmamış evlendiğimde 19 dum 2 ay önce 20 yaşıma girdim belki ondan da olabilir ama her şey Rabbimin takdiri inşallah sana da en kısa zamanda nasip olur hepiniz duamdasınız bende 2 gün oldu öğreneli inşallah sağlıkla ilerler 🌺🌺uzun oldu kusuruma bakma
Hilal1407 benimmdunyamm kafama takmaktan hergün ağlar oldum psikolojim alt üst oldu mutlu olamıyorum gülmeyi bile unuttum
Aslylmz Yumurtlama günlerinde ilişkiye girmeye özen göster ovulasyon testi kullanabilirsin tam net olması için bide folik asit takviyesi kullanabilirsin.
dentin 1.İbrahim saraçoğlu soğan kürü 2.hayıt suyu 3.yumurtlamanızı takip edip gün aşırı ilişkiye girmek 4.ilişkiden sonr hemen kalkmayıp spermi bekletmek 5.eşin boşaldıktan sonra ayaklarını bir süre havaya dikmek Stres yapmamak (en önemlisi) Stres yapmayın keyfini çıkarın, bol bol dua edin 😇 İnşallah hamile kalırsınız
Sedefege Ovulasyon testi kullan.. İnstagram da birgebeningünlüğü sayfasına göz at fikir verir en azından
Hilal1407 mucizeolsunn hangi folik asiti kullandın bende gidip Alıcam ama karar veremedim hangisi iyi gelir diye
mucizeolsunn Hilal1407 folbiol kullanıyorum sağlık ocağındaki doktorum vermişti sende ona sorabilirsin canım
Deletedmom622772 Hilal1407 ben muayeneye gittim o zamanlar düşünmüyordum genel kontrol ettirmek istedim adet düzensizliğim icin ilac yazdı eger hamile kalmayı ilerde düsünürsen 3 ay öncesinden diofol marka folik asit basla demisti sonraki 3 baska doktorumda onu önerdi hamilelikte recete ile yazılmıyor eczaneden kendin alıyorsun canım icerisinde baska takviyelerinde oldugu bir folik asit ama alternatiflerine de bakılabilinir folbiol de kullanmıstım ancak bunda ek takviye var diye buna devam ediyorum stres yapma İnnnsallah Allah nasip eder dua edelim ❤️
_anne_kuzusuu00 Hilal1407 canım bana doktor ınofolic verdi ama hap gibi degil aç karnına akşam 1 su bardagı suya karıstırıp içiyorum
OzgeSyr_ Kür denemek bazen cok tehlıkelı olabılıyor hayıt çakşır vs. Degerlerınızle oynayabılırsınız, inanın hastanelik bile olabilirsiniz bence bilinçsiz olarak hıcbırsey kullanmayın
Melistosum Hilal1407 canım ne kadar dinlersin beni uygularsin bilmiyorum ama öncelikle herkes gibi bende kafana takma diyeceğim çünkü bu nasıp işi vakti zamanj ne zamansa rabbim o zaman verir. 2. Olafak doktora gitmelisin kafana göre folik asit falan kullanma doktor bı vajinal muayene eder mantar enfeksiyon varmı bı bakar onlarda önemli sonra ilaç verecekse verir sakin ol lütfen daha yeni evli değil misin? Benm 3 sene olmadı hemde 1.de dış gebelik geçirdim ameliyat oldum 2.de düşük yaşadım 2 buçuk sene sonra rabbim nasip etti ama Allah için biliyor ya hep şöyle dua ettim. “ Allah’ım biz çocuk için hayırlı isek çocuk bizim için hayırlı ise bizim maddi manevi en iyi zamanımızda nasip et herşeyi en iyi bilen sensin” hep bunu dedim illa olsun şu zaman olsun neden olmuyor demedim çünkü bu kader işi lütfen sakinleş kalbini serin tut
Hilal1407 Melistosum doktor polikistik over sendromu var dedi onun kontrole 4 kere gittim onun için destek kullanmam lazım evet ben çok kafaya takıyorum takmayın diyorum ama yine aynı şeyleri düşünürken buluyorum kendimi
Melistosum Hilal1407 yani sende kalırsın polikistik över olup hamile.olan çok kişi var kendini strese sokma
Eclina Hilal1407 gün aşırı ilişkiye girilirse hamile kalınması kolay olur birde adetliyken usutmemeye gayret edin kendinizi sıcak tutun
[silindi] Hilal1407 canım ne kadarlik evlisin bilmiyorum ama ultrason baktirdiysan ve hormonlarına baktirdiysan sikinti yok ben 1.5 yılın sonunda rahim filmi cektirdim o da temiz suan mfk yontemi deneyecegim onu arastir istersen cevremde bu yontemle hamile kalanlar var