Amorfati23 Canım anneler biz yarın iskenderunda çekicez detaylı ultrasonu veee çok heyecanlıyım yaa 1.5 ay oldu bebişimi görmeyeli çok özledim 😢 tuhaf olan ben miyim acaba görmediğim bebeğimi çok özlüyorum ❤️
ilaydaelcinn_1 Amorfati23 al benden de o kadar 🥲🌸 kontrollerimiz ayda bir oluyor ama dayanamıyorum sanırım bu cumaya kadar farklı bir doktora daha görüncem 🥺🤍 ilk diye mi bilmiyorum ama çok özlüyorum görmeyince, 3 hafta olcak nerdeyse görmeyeli 🐣👼 siz yine iyi dayanmışsınız 🥲
Glsh14 Amorfati23 bizim kontrollerimiz 2 haftada bir ona ragmen cok uzuuun geliyor o surec,cok ozluyorum.1.5 ay olsa bekleyemem heralde mutlaka bi acike gider arada bakarim daha once yaptimda bunu🙈😂bizimde detayli ultrasonumuz pazartesi gunu merakla bekliyoruz😍
kuzeymomsss Amorfati23 Bizde 9 şubatta kontrole gideceğiz, en son 10 ocakta detaylı ultrasona girdim ve oğlum aynı babası bana benzeyen tek bir tarafı dahi yok 🙄 Çevremde kime göstersem aynı babası diyor moralim de bozulmuyor değil yani😂
Amorfati23 ilaydaelcinn_1 ayyy gel bir de eşime sor özledim diye bi ağlayışım vardı anlatamam off aha da buraya yazarken yine oldu 😭😭😭😭 14 haftamız var sağlıkla bi koklasam 💞
Amorfati23 Glsh14 bana yakın sağlık ocağı var bahanelerle kalp atışını dinledim bi kaç onunla avuttum kendimi 🤕 ama şu minnak minnak vuruşunu ultrasonda izlemek çok güzel sabah namazında yola çıkmam inşallah 😂😂
Glsh14 Amorfati23 ayy evet o kalp atisini duymak bile cok guzel.ilk hamile kaldigimda esime eve ultrason alsak ya demistim😂😂
ilaydaelcinn_1 Amorfati23 kıyamam sanaaa kuzum 🐣 zamanında ve sağ salim kavuşalım inşallah bebişlerimize 🤍🌸🤲🏻
Amorfati23 Glsh14 hahaha aaa aynı şeyi bende söyledim 😂 güzellik uzmanıyım ben ya o cihazlardan bi taneyi ultrasonla değişsek mi dedim bi de 😂😂😂
Kubrailkan Bende çok ozledimm 10 Şubat’ta gidicem inşallah normal randevuma gün sayıyorum 🥰🙏 detaylida gördük aynı babası ,kendime benzetemedim bile 😅😅😬
AysunUgur Ya bize yüzünü göstermemişti, elleriyle kapatmıştı🐣 kuzenim resim göndermişti, onun bebeğinin yüzü o kadar güzel çıkmıştı kı 😍 çok heveslenmiştim bizde görürüz diye ama yok 😅
Amorfati23 Kızlaaaarrrrrr dediğim gibi oldu valla uyuyamadım sabah 6da kahvaltı hazırladım düşünün artık o kadar heyecanlıydım ki eşimi uyandırdım camiye mi gitcez bu saatte dedi 😂😂 9.50 randevuma 07.30 da gittim 🥴🥴😂😂 ayyy ama çok güzeldi yaa 1.5aydan sonra gördüm şükür detaylı detaylı ☺️ ağlaya ağlaya muayene olduk resmen 😢 bi daha bu kadar arama vermek mi tövbeeee 💕
Amorfati23 Ara vermek dicektim yanlış oldu 😂😂😂 ayyy bi de hastanede sadece güvenlikler vardı personeller benden yarım saat sonra geldiler 😂😂😂😂