Minikbirkalp00 Merhaba sevgili gebeler raporlu oksapar alımlarında ücret ödemesi yapıyor musunuz? Bu aya kadar ödeme yapılmamıştı fakat bu ay gittiğimde yüklü bir miktar ödeme çıkardılar sizlere de oldu mu
Gamze46 Minikbirkalp00 Canım bende kullanıyorum 160 TL ödedim bir aylık yani 3 kutuya bu fiyatı ödüyorum
Gul2808 Gamze46 Gamze46 raporuna hastalık kodu olarak ne yazdılar acaba o da fiyat farkını belirliyor
Minikbirkalp00 Benim de raporum olmasına rağmen 30 kutu için 600 TL ödeme istediler, aylardır hiç ödeme almamışlardı iğnenin kendisi ayrı fiyatı ayrı acıtıyor insanı resmen 🤦🏻♀️
Bernadenizserkan Minikbirkalp00 Ben ilk kutumda 40 TL gibi bir fark ödedim geçen hafta aldığım da raporum olduğu halde eczane benden 200 TL ödeme çıkıyor yoksa veremem dedi mecbur ödedim dün aldım 3 kutuya 50 TL ödedim çok saçma bir sistem…
2melekannesi_ Minikbirkalp00 benim raporlu bir ay hiç ödemiyordum bir ay 7₺ gibi ufak birşey ödüyordum
Minikbirkalp00 2melekannesi_ Benim de öyleydi bu aya kadar yani bu ay o kadar fazla çıkınca şaşırdım hatta acaba cleXane geldi ülkeye o sebepten mi diye de sorum iyice