Cagla89 Kızlar kızım 7. aya girecek ek gıda konusunda sizlere de danışmak istedim şöyle ki 3 gün kuralına göre sebzelerle başladık patates havuç balkabağı yalnız balkabagina ve yoğurt a alerjisi var brokoli de verdim sonra bazılarını karıştırıp püre olarak da verdim her gün bir öğün meyve püresi de verdim bir sebze bir meyve püresi şeklinde günde 2 öğün..ama akşamları ozellikle sindirim noktasında kızımı rahatsız ettiğini gördüm sebzeyle değil de kaşık maması arada ve kahvaltı öğünü( yumurta sarısı,labne ) yani şu an sebze öğününu çıkardım meyve püresi ve kahvaltı veriyorum Bu ay da başka ne verebilirim brokoli ağır gelir mi aklıma başka sebze püresi gelmiyor çok çeşit yapamiyorum tam sindirim sistemi gelişmemiş gibi
Aag06 Cagla89 brokoli verebilirsin ben veriyorum neredeyse tum sebzeleri verdim 6aydaan beri karistirip corba halinde de verdim kapya biber,kereviz,kabak,brokoli,patates,havuc vs cogu sebzeyi ikili uclu halde karistirip corba yapip verdim
Ozgrwili Cagla89 yabi bu ay tadim ayi zaten tattir ufak ufak cok yemesine bile gerek yok damagi alissin sadece tatlara hem bu arada sindirimide gelismis olur kayisi hosafi sekersiz icirebilirsin hem rahatĺatir hem iyi gelir sindirime
Ozgrwili Bide gizli yumurta alerjisi olabiliyo ona dikkat et ancak belki deri döküntüsü yada kakasindan anlayabilirsin benim oglumda egzama yapiyodu ve mukuslu kaka