ebrue66r Merhaba anneler nasıl gidiyor hamileliğiniz bugün 16. Haftaya girdik çok şükür kramp giriyor bu aralar süpürge takınca kasılmalar oluyor bebeğimde 😞hareketlerini hissettiniz mı bu haftalarda sizde durumlar nasıl
Ezgicck ebrue66r bende 16+6 yım şükür bende rahat bir hamilelik geçiriyorum ilk hamileliğim henüz bende hareket hissetmedim cinsiyetini de göstermedi beklemedeyiz 😊😍
Ryhn3838 ebrue66r bende 16+5 valla migde bulantilarim bu hafta kesildi cok rahatim dedim kalca agrim basladi bacaklarim kalçam ayri yerlerden agriyor 😌
ebrue66r Ebrucm çok ağır oluyor evet ilk hamileligimde üç gün kaldıramadım kolumu bunda nasıl olacak bakalım
ebrue66r Ezgicck maşallah ne güzel çok şükür bende önceki günlere bakarak iyiyim 11. Haftada öğrendim ben
ebrue66r Ryhn3838 benim hiç bulantı kusma olmadı şükür ama başka sebepler vardı sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Ezgicck ebrue66r Amin canım inşallah çok yedim aslında aşırı hareketliydi bitek onu sakladı sağolsun 😂
Kubr_a 20171994 ben 11. Haftamda öğrendim tabi tahmin etmişti ama 13. Haftamda başka bi doktor tahmini doğruladı🤗
amineh58 ebrue66r ben suan 16+6 2 gun onve hareket gibi bisiler hissettim 😊😊 Kramp cok giriyo ve bel agrisi var bulantilarim tam gecmedi ama tiksintilerim cok