elftrndmrci minik_mucizemmmm hamilelikte 14 kilo aldım sezeryan doğum yaptım. Doğumdan 3 gün sonra 11 kilom gitti. Kaç kilo alırsanız alın, bence takmayın ben gereksiz yere takmışım😀😀
esn46kyy Tgcycl seninki de ideal canım Bundan sonra her ay max 2 kilo alarak bu süreci bitirmeniz lazım 😁
_Berna_ minik_mucizemmmm 16+3 haftalığız bizde🤗 47′yle hamile kaldim 1 bucuk hafta once 53 buçuktum. 6 buçuk kilo almıştım. Cuma tekrar bakıcam😊
Brcnbysl minik_mucizemmmm bencede biz panik yapıyoruz galiba :) bakalım haftaya benim doktorum ne dicek :) hem cinsiyette öğrenicez
Adileeselvi minik_mucizemmmm ilk başlarda bulantım oldu bu ikinci gebeliğim ilkinde hiç birşey olmadı dört kilo almıştım bu aya kadar birde ileriki haftalarda tansiyonum yükselebilir miş çok kilo alma dedi doktorum ama bu aralarda kendimi durduramiyorum 😂
Gamze__79 minik_mucizemmmm 16 haftalık hamileyim 3 kilo almıstım geri 2 kilo vermişim 1 kilo almıs oldum
sessizizleyici minik_mucizemmmm 19 haftaya giricez yarın 4 kilo aldım ama sanki dahada acıldı iştahım bakalım nolcak
elftrndmrci minik_mucizemmmm bende bilmiyorum valla kızımda çok şişman bi bebe değil 3 kilo doğdu😀 demem o ki canınızı sıkmayın güzel analar kilo da gidiyo🙈😀