MerveYeilyurtahin [bilinmeyen] bende bugün 11 haftalık oldum. Ben sürekli yatıyorum ya sana tekrar maşallah canım. Kanamam oldu 1 hafta önce o yüzden 10 gün yat dedi doktorum.
MerveYeilyurtahin [bilinmeyen] tabiki en önemlisi bebişimiz. Her zorluğa dayanıyoruz onlar için 😍 bende bi 3 aylık olsam rahatlicam inşallah 🙏
Saadet Ne güzel ya bende öyle olsam hiç bişey yiyemiyorum yediğimi de kusuyorum. Kalp atışı olduğundan beri kusuyorum. Şuan 12+1 haftalık hala çok şiddetli şekilde devam ediyor her dakika kusuyorum su içiyorum onu bile kusuyorum. Rabbim herkesin yardımcısı olsun.
Burcu1234 [bilinmeyen] bende aynı durumdayım 7kilo verdim ne yesem cıkartıyorum😢14.haftama giricem hala tam rahatlamadım zofer kullanıyorum o biraz iyi geliyor 😞
Kurtum [bilinmeyen] ben de yavaş yavaş düzeliyorum çok şükür. Bulantım hafifledi kusmam neredeyse hiç yok. Ama iştahsızlık devam ediyo her yemeği yiyemiyorum çok seçiciyim. Normal hayatımda hiç yemek ayırt etmem. Bide koku hassasiyetim devam ettiği için henüz yemek yapamıyorum haşlama yiyecekler hariç. Umarım onu da atlatırım. Ben de mutluyum senin gibi. Yavaş yavaş temizliğe de başladım ama asla yüklenmiyorum bi gün çamaşırlarla uğraşırsam bigün süpürge toz alma falan. Sıra sıra yapıyorum. Lütfen sen de dip köşe yapma temizliğini. Yaparsan bile aralarda dinlen muhakkak. Mümkünse ikiye böl. Yarısını bugün yarısını yarın yap. Ev pisken de oturulmuyor haklısın ama yine de tedbirde fayda var bebeğimizi korumak zorundayız. 💋💋
Saadet [bilinmeyen] inşaallah canım ilk zamanlar ilaç hiç bişey kullanmak istemedim gelişim aşamasında olduğunu için zarar verir belki diye ama bundan sonra böyle devam ederse kullanacağım
mrvgun [bilinmeyen] aynı benim de 7den 13 e kadar sürdü bulantılarım, mutfağa giremiyordum bile 😕 şuan 13+3 üm yaklaşık bi iki üç gündür benim de bulantılarım kesildi enerjim geldi iştahım açıldı 😋 inşallah bulantılı günler sona ermiştir 🤲🏻
Kurtum [bilinmeyen] rica ederim. Bebişlerimiz çok kıymetli. Dinlenerek yaparsan sıkıntı olmaz inşAllah. Allah a emanet olun inşAllah canım benim 💋💋
Mltm23 [bilinmeyen] darısı başıma öldüm artık yaşama sevgim bitti evladım olacağına sevinemiyorum bile kusmaktan öğürmekten gına geldi bir yudum suya hasretim
Kurtum Mltm23 öyle deme canım ya Mevla nın gücüne gider. Herşeyin bi sebebi hikmeti muhakkak var biraz daha sabır. Yeter ki bebeğimiz iyi olsun herkes geçti aynı yoldan önemli olan sabretmek. Az kaldı inşAllah.