Elifzkan-Ball Merhaba anneler,bende hikayemi yazmak istedim 10 temmuzu 11 temmuza bağlayan gece saat 2 gibi uyandığımda yatakta heryer su içindeydi önce idrarımı kaçırdım heralde diye düşündüm ama o sekilde değildi anlamıştım suyum gelmişti.Lavaboya gittiğimde deli gibi su boşalmaya devam etti .gece heöen doktorumu aradım hastaneye gel panıkleme dedı nıtekım panıklemedım sağlık çalışanı olduğum için az çok bılıyordum çantam oda süslemelerim ikramlıklarım herseyım hazırdı çok şükür.herseyi arabaya yükleyip hastanenın yolunu tuutuk.muayene edıldığımde açılmam hıc yoktu nişanımda gelmemıstı sancı sıfırdı.yatısım yapıldı nstye bağlandım hersey normal gidiyordu.burdan okuyup öğrendıgım meryem ana otunu sabah suya koyup dualarını okuduk bir yudum auyundan içtim.sabaha karşı nisanım gelmıstı su gelmeye devam edıyordu.sabah 8 de sancılarım baslamıstı ve dayanılmayavak gibi deildi dayanıyordum gezıyordum esımın ellerını sıkıyordum.sureklı açılmam varmı dıe kontrol edıyordı doktorum önce 2 sonra 5 7 10 derken sancılarım dayanılmaz hale gelmişti artık dayanamıyordum odada kurtarın beni diye ağladığımı hatırlıyorum doktorumada sezeryana alın benı dedıö ama basından beri normal doğum istiyordum doktorumda bunu bıldıgı için asla almıcam sancını çek dedı.bu arada kendı sancımı cektım suni sancı almadım öğlen 2 de artık tamam dedı doktorum açılma 10 cm olmuş yarım saatın sonunda oğlum mustafayı kucagıma aldım.doğumdan 1 saat sonea duş alıp foto çekımlerı için hazırlanmaya basladım.normal doğum kesınlıkle hemen ayaklandım.boyum 1.75 65 ile hamıle kalıp 95 kılo ıle doğuma giren ben doğumda 10 kılo verdım eve 84 kılo ıle dondum 10 gun içinde 10 kılo daha verdım 40 günün sonunda sadece 5 kılo fazlam var.dıyecegım okı ne kıloyu dert edın ne baska bıseyı tadını cıkarın herseyın kılolarım gitti hemen ayaklandıö bugun 40 banyomuzu yaptık yapabılırsenız normal doğum yapın allaha emanet sımdıden hayırlı bayramlar 🙏🏻