FKHA Sizlerde kaçıncı haftada geçti kızlar 11+5 im daha erken mi geçmesi için acaba diyorum doğuma kadar sürecek mi hiç geçmeyecek gibi geliyor
_Lavinya FKHA Benim tam da bu haftalarda azalmaya başladı şu an 15+4 üm gerçi ultrasonda 16 gösteriyor. Daha geçen haftaya kadar günde bir kere falan yokluyordu🤭 Yine de tam geçmiyor 🥲 Arada bir özledin mi beni merhaba diyor 🥲😂😂😂😂
Busssx Zlh Gün içerisinde en fazla 3-4 saat sürüyor devamlı değil Şükür bende baş dönmesi yok başka bir belirtim de yok sadece arada yoklayan bulantılar
FKHA Zlh 10. Haftama kadar hep bulanıyordu ilaç bile fayda etmiyordu kusuyordum ama şimdi hep değil ama günde 3 4 kez yokluyor gelip gidiyor belki benim de azalıyordur ve geçecektir insallah sizinde geçer 🌸🙏🏻
FKHA _Lavinya 10. Haftama kadar tüm gün bulanıyordu ama şuan günde 4 5 sefer yokluyor benim de mi azalıyor ozaman belki benim de geçecektir sizin haftalarınıza geldiğimde arada bi nadiren yoklasa da razıyım biraz rahatlamak istiyorum artık 😞🥲
Askiletotomsu Sürekli tiksinme Var Ve burnuma herseyden pis kokulr geliyor Yemek yiyemiyorum Kusma yok Bulantı bazen sidd tleniyor Mide krampları bazen sddetleniyor Midem çok yaniyo Elma yesem yine yaniyo
FKHA Askiletotomsu benim de yanma yok ama sizdeki gibi tiksinme Hersek’in kokması canım bişey istese gözümün önüne geldiği gibi tiksiniyorum o şeyden ve bende kusmada vardı 1 haftadır yok şükür insallah geçer bir an önce şifalar dilerim 😞🙏🏻
Askiletotomsu FKHA Keske geçse Ha geçti Ha geçecek derken 10 haftalık olduk üç ay dolunca geçer diyorlar Öyleyse üç haftam kaldı inanayım bari