Demirssmomm Hatice-0909 bebeğinizin cinsiyeti neyse odur, değişmez ama pozisyondan görememişlerdir.. Alışveriş için soruyorsanız biraz daha bekleyin yada unisex şeylere bakın 🙋🏼♀️
Bkyya Hatice-0909 14 ve 17. Haftalarımdaki muaynelerimde erkek olduğunu söylemişlerdi 19. Haftada başka bir doktor muayenesinde kız olduğunu söyledi ☺️ yarın 20+1 olcaz detaylı ultrason randevumuz var yarın kesin bilgi alıcam inşallah
Nnur1 Bkyya inanamıyorum 🙄 Ben de 14.haftamda gittiğimde erkek dedi. 17.haftamda gidicem önümüzdeki hafta. Acaba benim de değişir mi şuan çok tereddüt ettim. Herkese söyledik erkek olduğunu 🤭😰
Zeynosunannesii Hatice-0909 18 de net bellidir aslında canm bana ilk hamileliğim de 14.haftada yüzde seksen kız dedi değişmedi ama tabi bilemeyiz detaylıda değişen de çok oluyo burda görüyoruz gönlünce olsun 😊
Bkyya Nnur1 Maalesef bizde söylemiştik alışveriş yapmaya da başlamıştık ☺️ hayırlısı bakalım detaylı da kesin belli oluyormuş artık yarın öğrenicez hangisi doğru ☺️
burcusami Ultrason kalitesine de bağlı, doktorun tecrübeli olmasına da bağlı, 11.haftada erkeğe benziyor demişti doktorum 13 de kesin dedi