Breeze1990 MUtlaka yediğiniz doktorunuzun faydalı olur dedıgı besınlerı paylaşır mısınız? Süt sevmıyorumm genelde hamur işi sevıyorum amaa cok sıkıntı bebısındusunmem lazım yardımmm -:(
kahvesever__ Breeze1990 avakado her gün ye demişti bana peynir 🧀 yumurta kuruyemiş bol bol sebze yemeği et tavuk balık tüket demişti ve hamur işinden uzak dur demişti doktor bana
Cigdemmylmzz Breeze1990 bol bol yoğurt ye demişti banada doktorum birde haftada 1 mutlaka balık diye bunları ısrarla söylemişti
Cigdemmylmzz Breeze1990 hamurişini banada yasakladı doktorum dinlemekte çok zorlanıyorum 😂 20.haftadayım 5 kilo aldım yani herkes normal derken benim doktorum biraz yavaşlamam gerektiğini söyledi😂
star3star Breeze1990 bende yeni hamileyim 7 haftalığım bende normalde hamur işini inanılmaz seviyorum her gün olsa bıkmasan yerim o derece.ama hamile kaldığımı öğrendiğimden beri pilav ekmek makarna kestim. sadece haftada bir annemlere kalmaya gittiğimde sabah kahvaltıda simit yiyiorum onun haricinde evde kesinlikle ekmek yemiyorum.beyaz unun bebeğe hcbi yararı yok anneye boş bi kilo yapıyo sadece.bende süt normalde çok severim kahvaltılarımda çay yerine süt tüketiyorum.su içince hem midem bulanıyo hemde inanılmaz şişlik yapıyo oyuzden 10-12 bardaktan fazla içemiyorum
star3star Breeze1990 kefir ve yoğurtla takviye yapabilirsiniz.yada muzla sütü blendrdan geçirin eminim öyle seversiniz
Ogretmentanesi Balık, süt ve süt ürünleri , kuruyemiş , kırmızı et bunları muhakkak tüketmem gerekiyor dedi doktorum . Zaten araştırıldığında da kalsiyum , omega , protein bebek gelişimi için önemli