ipekbdk Annesininkuzusu0911 bnimde oyleydi canim tam o haftalarda ama cok sukur 36.haftaya giriyoruz allahin izniyle yarin seninkide zamaninda gelir sen stres yapma takma hicbiseyi allah sabrini veriyor bi sekilde
ipekbdk Ntugba onlarjnki daha cok para tuzagi yani eger derlerse direk fatura isticm sonrada sikayet edicm zatn cok ta dusuk degil sukurki haftasi cok kalmaz insallah
ZeynepetinGecekuu Womane sgk anlaşmalı derken ? Coğu özel hastane sgk anlaşmalı onu mu demek istiyorsunuz yoksa ayrıyetten yeni doğan yoğun bakım için mi anlaşmalı olması gerekıyo
Womane ZeynepetinGecekuu hastane olarak diyorum sgk anlasmasi olan hastaneler yani hemen hemen her hastane
gigi ipekbdk yasalara göre ödemiyorsun diye biliyorum devlet karşılıyor ödetirlerse de ödeyip dava açıp paranı alabilsin benim arkadaş öyle yapmıştı
ipekbdk gigi sgk si olmayanda bisuru insan var o kadar kaliyolar devlet sevk etmis oluyo cogunu onlar nasil oduyoki olmamasi lâzim insallah yoktur
Burcumu Edaomereroglu emekli sandıgına bağlı olanlar nasıl oluyor peki eşim memur bende ondan faydalanıyorum emekli sandıgı