CeyAsel1 Minigindunyasi ben şuanlık sadece anne yanı ve bebek arabası aldım henüz zıbınlardan ve hastane çıkışından başlamak lazım diye biliyorum
Sevdanur522 Minigindunyasi ben kiyafet olarak daha birsey almadim 6. Ayimda alirim hem cinsiyeti netlesir diyorum kendime ama oyuncak aliyo babasi 😂 bende kitap aliyorum birtanede besikle yerde sallanan ayak puseti aldik
Gudu Minigindunyasi bebek zibini, hastahene cikisi , sapka eldiven , islak mendil stokladim ama ilk aylar temizleme pamugu kullanicam. Ana kucagi ,Babynest, 5 6 takim patikli takimlar , battaniye vs gider bu ama oncelik bunlar oldu.
Ysgl26 İlk banyo havlusu aldım kapşonlu tilki kafalı :) 3-4 tane zıbın 3-4 tane de alt üst takım almıştım. Annem geçen hafta 5 takım 5 zıbın daha almış. Kıyafet yeter şimdilik.Eldiven çorap ağız bezi battaniye aldık. Sırada nevresim biberon banyo eşyaları bakım ürünleri var. Beşik yatak araba gibi büyük parçaları en son alıcam nasipse.
Ysgl26 Minigindunyasi ben hepsinni peşin alıcam o yüzden sona bırakıyorum. Taksitle ödenecekse evet önden almakta fayda var
Mervepera Minigindunyasi rast gele aldim o an ne alabildiysem🤷♀️ liste yaptım alindikca karaladım o kadar
Pamuguummm Ben alışverişe büyük şeylerden küçüğe doğru başlamıştım. Mesela ilk olarak bebek arabasıyla başladım. Özellikle elektronik seyler ve bebek arabaları pahalı oluyor ve sürekli artıyor. Kıyafet ve diğerleri basit hemen alınabilecek seyler diye düşünüyorum.
Lulikli Minigindunyasi ben çıngırak almıştım şoka gelmişti 😅 sonra da biberon ve zeka kartı almıştım cinsiyet belli olmadan önce
CeyAsel1 mirage333 yapamadım yaa Ama canyon travel sistem bebek arabası Anne yanı beşikte Bluetooth’la bağlanabiliyorum ninni için baby plus safe Side anne yanı beşik diye geçiyor
Ysgl26 Minigindunyasi amin biz 5 senedir çocuk yapmak için uğraştığımız için biraz birikimimiz oldu kenarda ister istemez :) rabbim herkesin yardımcısı olsun.qq