MMmerve_ Minauynk senındemı ıkıncı gebelıgın😊 ys ben dıdem hanımdsn cok memnunum ozamanda cok memnunum kscıncı haftandasın sen
Minauynk MMmerve_ ilk gebeliğim kuzenim falan hep didem hanımda dogum yapti 37 haftama giriyorum hatta yarin muayenemiz var didem hanimla asiri tatli ve kibar bir bayan🥰
prensannesii_ Annelik09 renkli ultrason ile gösteriyorlar mi bebegin yüzünü bazı özel hastaneler gösteriyormuş:)
MMmerve_ Minauynk bende carsamba gıdıcem suyum sınırdaymıs :( amelıyattan sonrada ben cok memnun kalmıstım dıdem hanım gercekten cok guler yuzlu ve ılgılı
MMmerve_ Minauynk ben yıne tamamen uyutulmam ıstıyorum genek anestejı ıstıcem cunku asırı heyecan oluyo bende. Ozaman cok zam olmamıs 3sene önce 3bıne olmustum sezeryan
Minauynk MMmerve_ didem hanim bana riskli hastalara narkoz veriyorum seni spinal yapcam dedi biryandan korkuyorum ama biryandada gormek istiyorum 🙈 fiyat konusunda iyi geldi banada diger hstanelere gore
MMmerve_ Minauynk tamamenmi uyutuldun? Ya dur ınstagramımk yazıyım ıstersen ordan ekle ordan yazıyım adresım fthmrv14 😬 meraktan catlıcam bebek nasıl sen nasjlsjn?