Kubra_elif_ahmet 23 haftalık hamileyim yarın ve diğer 2 gün oruç tutsam mı diye düşünüyorum ama zararı olur mu bilemiyorum?
kahvesever__ Kubra_elif_ahmet zararı olur tutmayın bebek sizden besleniyor aç kalmaması gerekiyor hamileyken oruç tutulmaz
Tubmavi Kubra_elif_ahmet tabiki zararlı aç kalmaman kazım susuz kalmaman lazım doktorlar hiç Önermiyor siz başkalarına ne bakıyorsunuz
Kubra_elif_ahmet kahvesever__ Bi düşünüyorum tutmayım diyorum bide etraf bişey olmaz diyince kararsız kalıyorum
Kubra_elif_ahmet esmer3 Aynen bende öyle düşünüyorum ama işte bişey olmaz diyorlar bende kararsız kalıyorum
kahvesever__ Kubra_elif_ahmet hayır etrafa bakmayın bebek hem susuz kalır hemde aç kalır hamilesiniz sonuçta
esmer3 Kubra_elif_ahmet annem ramazanda oruç tuttu, kardeşimin kontrolünde suyu baya azalmış nerdeyse mekonyum yapma derecesine geldiğini görüp doğuma aldılar yine tercih sizin ama ben olsam tutmazdım
Kubra_elif_ahmet Tubmavi Hiç böyle bir durumda kalmadım onun için kararsız kalmıştım artık tutmuycam kesin