Merhabalar hanımlar bir şey anlatacağım size çünkü çok sinir olduğum bir şey. Bugün devlet hastanesine kontrole gittim kendi doktorum raporlu idi bende başka bir doktora aldım 27 haftalık gebeyim bu haftalar da şeker yüklemesi oluyormuş gittiğim doktor beni ilk önce muayene etti ultrason ile baktı herşey yolunda normal dedi. Sonra açmısin tokmusun dedi bende açım dedim şeker yüklemesi yapacağız dedi bende o testi yaptırmak istemiyorum dedim. Ama hala sedye de uzanıyorum doktor bana dönerek o zaman bana gelmiceksin takibini yapmıyorum dedi ukala bir şekilde. Ben hiç bişe demedim karnımı sildim toparlandım işte doktor sekretere sinirli bir şekilde not düşelim hasta testi kabul etmedi yaptırmıyor ve takibini yapmıyoruz dedi snra ben ultrason kağıdını alabilirmiyiim dedim nazik kibar bir şekilde kendimi kontrol etmeye çalışıyorum. Doktor hala saçma bir tavırla yok ultrason kağıdı bitti dedi bende hiç bişe demedim sert gene kapıyı çektim çıktım. Hayır yanii bu test zorunlu bişe değil anneye kalmış bir durum ister yaptırir ister yaptırmaz ben kendimce yaptirmama kararı almıştım ama doktor bana diyebilirdi neden yaptırmak istemiyorsun işte yaptırmada fayda var filan beni ikna etmesini beklerdim ama o salak bir şekilde beni resmen odadan kovdu yani 😂😂 hala kendime şaşırıyorum nasıl sanki kaldım diye. Burarda doktor Samsun kadın doğum hastanesinde İlyas Ayan