star3star merhaba..7 haftalık hamileyim ama su içerken inanılmaz zorlanıyorum.kendimi zorluyorum 10-12 bardak içmek için ama içtikten somra mideme bulantı geliyo.bu durumu yaşayanlar varmı acaba?
Sans12 star3star bendede aynı oluyor o yüzden içine bir iki damla limon damlatıp içiyorum mide bulantısı yapmıyor
Melismomyy star3star benimde o haftalarda öyleydi su kokuyor gibi geliyordu çok fenaydı🥲 normalde de su içen biri olduğum için çok zor geçmişti ama az az yudum yudum içiyordum bi kaç haftaya zaten geçicek şimdilik kendini zorlama bence 💜 sonrasında bol bol içersin
YmsGEZER star3star bnde 7 haftalik hamileym ilk gebeligim de böyle bsey olmamisti fakat ikinci gebeligim çok farkli
star3star Sans12 hamile olmadan önce sabah uyanır uyanmaz yarım limonu bir barfak suya katıp içerdim bunu kendime şartlandırmıstkm ama hamilr kaldıktan snra belki ilk zamanlarda zararı olur diye kestim
Sans12 star3star bende suan covid olduğum için kullanıyorum 1,5 litreye yarım limon sık sağlıklıymıs doktorum demişti sorarak iciyorum bende aklında bulunsun:)
star3star Sans12 çok geçmiş olsun.bu hafta nasipse kalp atışlarını dinlemeye gidicez doktoruma sorucam bu limonlu su olayını