Mrvnrsntrk Dün gece yaptım tek cızgıydı sabah kalktım sılık olmus bende yıkadım güzelce gıdecekmı dıye sıkık yer gıtmedı
femme Mrvnrsntrk bekleme cizgisi de olabilir ama siz endişelenmeyin bekleyin biraz daha bende bekliyorum artık test yapmak istemiyorum psikolojik olarak etkiliyor bekleyelim kan testinde daha iyi olcak
Mrvnrsntrk femme evet daha test yapmaciycgm ınsanı morelını bozuyor takıntı hale geldı eşim dışarı çıkıyor hemen test alsana diyorum bugünde geçerse yarın test yapcam
femme Abc34 bende 3 ocak Peki hiç belirtilerin var mı bel ağrısı vs gibi benim belimde ufak bi ağrı var sanırım adet olucam
Abc34 femme hiç bir belirti yok canım. Adet olmamam yakın kasıkalrıma batna olurdu. Olmadı. Halada yok. Sadece kendimi hamile gibi hissediyorum. Psikolojik galiba senin belirtin var mı
Mrvnrsntrk femme arada hafıf agrım var bırde akıntım azaldı az az gelıyor onun dışında goguslerım sert bıraz hafıf agrı var normalde adet oncesı cok olur bu sefer olmadı cok bu konuda ılk olcak bılgıl yok açıkçası
Htccprz Mrvnrsntrk hamilesiniz tebrikler 🤗 3 ocak son adet tarihim benim de 31 ocakta olamliydim olmadim hala akşam sizin yorumunuzu okuyunca test yapmaktan vazgeçtim şimdi pozitif olduğunu görünce yapasım geldi 😊
Mervekavillioglu Mrvnrsntrk evet zaman geçtikçe daha da netleşiyor benim 6 günüm geçmiş ti erken gebelik testi yaptım böyle silik çıktı kuzum bide senin yaptığın tam gebelik testi ondan yaptım onda da net çıkmış tı ama hamilesin belli silik çizgi çıkmış kuzum 😍😍🤲🤲🤲
Mervekavillioglu Mrvnrsntrk öyle kuzum beta hcg değeri olmasa kanında yine çıkmaz Dı bence var içini ferah tut
Htccprz Mrvnrsntrk ilk dakikalarda cikmasi lazım ikinci çizginin 5 dkka içinde,bekleyince bekleme çizgisi oluyor,2 3 gün sonra yeniden yapın bence o zaman netlesir ben öyle yapicam
femme Abc34 sadece bel ağrım ara ara oluyor başka da bisiyim yok devamlı tuvalete gidiyorum acaba adet mi oldum diye ama hiç bisi yok
Mrvnrsntrk Mervekavillioglu yarım sabah özele gıdıcem bı kan testı vermeye 🙏🏻Ins guzel haberler gelır canım
Mervekavillioglu Mrvnrsntrk inşallah kuzum hayırlısı ile güzel haberlerini bekliyoruz Rabbim gönlüne göre versin nasip etsin inşallah 🤲🤲🤲