Ozlemmpapatyaa kızlar gögüs ucum nerdeyse hiç yok bildiginiz gögüs ucu cıkarıcı var mı dogumdan sonra zorluk yaşarım bebek tutmazsa diye korkuyorum acıkcası ?🥺
ggkca Ozlemmpapatyaa kaç haftalıksın ki benimde hiç yoktu, 35. Haftadan sonra birden belirginleşmeye başladı uçları kocaman kocaman oldu, ben bile şaşırdım.
mirage333 Ozlemmpapatyaa benimde yokta 13 haftalıgız, doguma dogru goguslerin buyur uclarida belirginlesir diyorlar.
minikdefnemm Ozlemmpapatyaa aventin göğüs ucunu kullanabilirsiniz bence hem canınız yanmaz hemde bebis aç kalmaz benim kuzenim 5 aydır kullanıyor çok memnun eğer benimkini de tutamazsa bebis bende alıcam
Cnss Ozlemmpapatyaa canım benim de yok silikon göğüs ucu kullandım ama bende fayda etmedi ya da ben beceremedim. Bu sefer göğüs ucu çıkarıcı aldım emzirmeden önce çıkarıp öyle emzirmeyi düşünüyorum.
Sevgisvnay Ben bebedorun kullanmıştım ama ilkte onunla verince bebeğim dört ay boyunca onunla emdi zorla normale döndük
ggkca Ozlemmpapatyaa çıkar bence benimde hiç yoktu şuan kocamanlar, birde bebek sadece ucunu değil kahverengi kısmını ağzına alıp emiyormuş
AnnelikHayali Ozlemmpapatyaa Doğumdan sonra bu yöntemi uygulayabilirsiniz. Benimki bu sayede çıktı. Sağ olsun sağlık ocağındaki hemşireler yardımcı olmuştu.