Kumsallina95 zeysena_ hazır canım hastane çantamiz ikinci sezeryan olacağı için 8 inde net tarih alicaz inşallah sağlıkla gelsin minik kuş ❤️
Melegimcanimkizim zeysena_ 1 ay önce hastane cantamı yaptım bavula koydum kaldırdım ama acaba havasızlık kokmusmudur 🥺 tekrar yıkayıp üttülemek lazımmı acaba? Sizler nasıl yaptınız?
Annecimm22 zeysena_ 31 haftalık gelmeye niyetlendi bebeğim o yüzden 31den beri hazır her şeyi riskli gebeliğim ve şimdide grip mi covid mi bilmiyorum o geldi buldu onunla uğraşıyorum
Alpaslanim Cantamiz kiyafetlerimiz besigimiz arabamiz herseyimiz tastamam bekliyoruz oglumuzu 😊💙 Yanliz biraz erken gelecek gibi, hastanede yatiyoruz covidden dolayi😵
Aslylmz Herşey hazır dünden beri yavas yavas evi temizliyorum cam tül falan cok yoruluyorum artık temizlik bitsin ve zamanı gelsin dogurayım😅
zeysena_ Aslylmz ben doğum sonrası kayınvalidemde kalıcam o yüzden temizlik işim yok. 😂 Çantamız faln da tam hazır değil dahaca
Aslylmz zeysena_ ne güzel yaa 😄 gerçi ben rahat edemem heralde o yüzden hiç öyle birşey düşünmemişim☺️