Kubra-41 Merhaba bugün kan tahlili yaptırdım sonucum 17,14 çıktı sebebi çok erken olması mı yardımcı olur musunuz
ipekveatlas Kubra-41 düşük çıktığı için endişelenme çook yeni olduğu için böyle çıkmıştır. 2 gün sonra tekrar kan vermelisin eğer artış düzenli ise (yaklaşık %60-70 civarı) yükselmesi gerek. insallah sağlıklı bi gebeliktir hayırlı olsun😍
Bebegim0101 Kubra-41 benim 5 gub kala 15 cikmisti sonra adet oldum kimyasal oldu.Sonraki hamileligimi 52 ile ogrendim 2 gun sonra 320 flaandı.O yuzden ilk cikan deger degil 2 gun sonra artip artmamasidir.Ama size tek tavsiyem kotuyu cagirmayin mutlu olun suan gebe gorunuyorsunuz❤❤
Kubra-41 2 gün var daha günüme inşallah dediğiniz gibi olur 2.ci tahlilde yükselir teşekkür ederim ☺️
Kubra-41 tiniminihanim_ merhaba bugün tekrar kan verdim 17.14 den 183 e çıktı 2 hafta sonra pazartesi tekrar gidicem inşallah o zaman keseyi de görmüş olurum ☺️
Armininannesi Merhaba benim adetime 5 gün var . Kan testi yaptırdım değer 5,7 çıktı . Anlayan var mı gebe miyim