Bendebirgunanneolacagim O kadar korkuyorum ki negatif gorucem diye🥲🥲kan verdim sonuca bakmaktan korkuyorum🥲2 kez kımyasal gecırdım ıcımde korku kaldı🥲 bana dua edin arkadaslar cok korkuyorum
Htc_31 Bendebirgunanneolacagim hayırlısıyla olur inşallah rabbim sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin canım tüm bekleyenlere
Mavidunyamm Bendebirgunanneolacagim Allah hayırlısını nasip etsin inşallah vardır sağlıklı bir gebelik 🤲🏼
Pemberuya Bendebirgunanneolacagim inşallah canm ne zamandır istiyorsunuz☺️ bende 7 aylık evliyim ama beklemedeyiz😄
Bendebirgunanneolacagim Htc_31 dua ederken ilk once isteyen tum herkese nasip et Allahim sonra da bana diyorum❤️
Bendebirgunanneolacagim Pemberuya 4 mustasyon çıktı genlerimde veya aspırın basladık ..ilk asılamam tutmadı kımyasal oluştu
Pemberuya Bendebirgunanneolacagim Anladm canm ama normalde kimyasaldan sonra 15. Gün ilişki olursa tutma ihtimali yüksek diye bilgi okumuştum bir yerde. Hakkımızda hayırlısı olsun vardır vakti zamanı 🍀🌸💞
Pemberuya Bendebirgunanneolacagim Allah Allah. Peki ben Kasım ayında reglim 7 gün geçmişti betamda 3.72 çıkmıştı ama 7. Gün hastalandım dediler ki kimyasal gebelik olabilir ama test negatif çıkmıştı sizce bende geçirdim mi yoksa Enfeksiyon serumu yediğim için o geciktirmis olabilir de dendi🤷