Mariaisa Nihal5252 16 haftalığım mide bulantısı kusma 😔😔😔😔 ilk gebeliğimde böyle bişy görmedim bunda canım çıktı burnumdan geldi 😓😓
Nesomer Nihal5252 22 haftama kadar kustum 7 kilo verdim. Şuan 35 haftalığım bu seferde kaşıntı ve sıcaklar yüzünden mahvolmuş durumdayım 😥 hiçbişi anlamadım hamileliğimden
Ayvaaaaaa Ben 19.haftaya kadar sürekli kustum canım, metpamid, dramamine işe yaramadı tek işe yarayan zofran dil üstü tabletti ona rağmen çıkarıyordum. Toplamda 9 kilo verdim. 25.haftaya kadar rahatladım şu 4 haftadır da sürekli midem bulanıyor ama allahtan çıkarmıyorum 🤪🤷♀️😲
zyneep Ben🤭kollarım mosmor oldu serumlardan 9. Haftadayım hala dişlerimi fırçalarken sıkıntı yaşıyorum neler neler 😞
Esmaaa Bulantim kusma dogumum olcak hâlâ var.asla dişimi fircalayamadim.midemde yanmalar hc keslmiyo.en bsta dusuk tehlikem yattm buyuk bi hazmszlk snra kusmalar.6.7 ayda dakika basi vc sorunu.simdi hâlâ cogu seyi yiyemiyorm.sicaklar ve nemden fena bunaldm yatamiyodm.ne yemek yaptm ne yiyebldm scaktan.simdide gunum doluyo hâlâ bekliyorum.🤔
Mnlya 6haftadan ıtıbaren bulantı kusma devam edıyor bunlarla bırlıkte gaz hazımsızlık gegırmede basladı cok rahatsız edıyoo ve ıshall allahım kolaylıklar versin hepimize suan 12haftalıgım
Shrnvayshn 9 haftalık, hiç bi şey yiyemiyorum, midem bulanıyo, çok fazla gazım oluyo, bazen insanların yanında istemsizce gaz çıkarıyorum, çok utanıyorum☹️