Eflal25 Merhaba arkadaşlar çatlatma iğnesinin üzerinden 16 gibi n geçti ama hala adet olmadım bugün hem erken gebelik testi hem normal kaset test yaptım sonuç negatif ne yapmalımyım nolur bir aklı verin hamile değilim nedwn olmuyorum adet
blueberyy00 Eflal25 testler negatifse 18 gün içinde olabiliyorsun eğer bir iki gün daha olmazsan hastaneye git ama kist de olmuş olabilir yumurta
2022bebeki Eflal25 Eger gebe olmadığınizdan eminseniz YouTube da adet söktürücü masaj var Ebru Ceylan in onu deneyebilirsiniz gerçekten işe yarıyor
blueberyy00 Eflal25 inşallah ama bazen yumurtayı geliştiriyoruz ama çatlamaz ise liste çevirebiliyor korkma doktor ilaç verir geçer hemen ama olmazsan eğer bir kac gün daha boslama git yani
Eflal25 2022bebeki evde yapılan testlere göre gebelik yok 2 gün daha bekleyip dediğinz masaja bakıcam çok sağolun
2022bebeki Eflal25 Kan vermek en kesin sonuç olur imkaniniz varsa tabi. Gün içinde ne kadar çok yaparsanız masajı o kadar çabuk regl oluyorsunuz. Ben teşekkür ederim :)
Eflal25 2022bebeki kan iğnenin 12 günü vermiştim 2.3 çıktı sonra tekrarlamadım ama bir kan verip kesinleştirip deniycem